« Zpět

Generali spouští reklamní kampaň na pojištění majetku Vario, které se sjednává opačným způsobem než je na trhu běžné

| 12. května 2011 - 7:49 | Zprávy | Neživotní pojištění

Generali dnes zahajuje reklamní kampaň na nový produkt pojištění majetku Vario, která je dalším komunikačním počinem dlouhodobé tržní strategie. Generali je pojišťovnou, která respektuje jedinečnost každého klienta a přináší řešení na základě analýzy individuálních potřeb. 

[Tisková zpráva] Generali dnes zahajuje reklamní kampaň na nový produkt pojištění majetku Vario, která je dalším komunikačním počinem dlouhodobé tržní strategie.
Generali je pojišťovnou, která respektuje jedinečnost každého klienta a přináší řešení na základě analýzy individuálních potřeb. Cílem kampaně je posílení image pečující pojišťovny, kde klient není jen číslo a produktová podpora pojištění majetku Vario. Jeho prostřednictvím lze na jedné smlouvě pojistit dům, domácnost i odpovědnost. Způsob sjednání je opačný, než je na trhu běžné. Klient si sám vyloučí předměty a nebezpečí, které nechce do smlouvy zahrnout. Vše ostatní je v rozsahu smlouvy automaticky pojištěno.

Hlavní sdělení kampaně je totožné napříč všemi použitými komunikačními kanály. Průměrného člověka potká škoda na majetku jednou za 10 let. My v Generali ale víme, že žádná průměrná škoda neexistuje, proto nabízíme flexibilní pojištění majetku Vario. V rámci kampaně je ve spojení s logem Generali použit slogan „PROTOŽE KAŽDÝ JE JEDINEČNÝ“, který navazuje na hlavní sdělení kampaně a podporuje asociaci pečující pojišťovny, která respektuje jedinečnost každého klienta.

„Cílem dlouhodobé strategie pojišťovny Generali je maximální přiblížení našim klientům a jejich potřebám,“ říká Filip Kahoun, marketingový ředitel pojišťovny Generali. „Proto se snažíme odlišit nejen komunikačně, ale především nabídkou služeb a produktů, které vycházejí z pečlivé analýzy potřeb našich klientů,” dodává Filip Kahoun.

V nadcházející kampani bude Generali až do konce června komunikovat pomocí TV, internetu, tištěných POS materiálů a regionálních eventů. Televizní spot je natočený ve třech variantách s různými konci. Kreativní koncept kampaně postavila reklamní agentura Hullabaloo, jmenovitě její Creative Partner Jiří Pleskot. Pro posílení zásahu v cílové skupině doplní ATL aktivity v měsících červen až září PR kampaň. Na jedinečnosti jako protipólu průměrnosti bude poukazovat na fakt, že individuální přístup potřebuje při pojištění majetku každý z nás.
• Pojištění majetku VARIO
Pojištění majetku Vario. Na jedné smlouvě je možné pojistit trvale obývaný rodinný dům či bytovou jednotku společně s domácností včetně odpovědnosti (nemovitost + škody v běžném občanském životě + domácí zvířata). Zdarma je k němu poskytována také Domovní asistence. Při jeho sjednání je postup velice jednoduchý a především opačný než je na trhu běžné. Klient má totiž možnost si z pojištění podle vlastní úvahy vyloučit nebezpečí a předměty, jejichž zahrnutí do smlouvy nepožaduje. Vše ostatní je v rozsahu smlouvy automaticky pojištěno.

Vario se vztahuje na nemovitost včetně všech stavebních součástí a v případě bytové jednotky včetně podílu na společných částech domu. Pojistit lze rodinný dům nebo bytovou jednotku již od počátku stavby a toto pojištění je zvýhodněno slevou, která zůstává i po kolaudaci nemovitosti. Pojištění domácnosti se vztahuje na veškeré zařízení domácnosti, věci sloužící jejímu provozu i na věci osobní potřeby jejích členů. Růst cen stavebních prací je možné pohlídat automatickou indexací. V případě pojistné události je spoluúčast stanovena na 1000,– Kč.

• Reklamní spoty ke stažení

http://www.ge­nerali.cz/stran­ky/ke-stazeni/reklamy

• Perličky z natáčení

Spot se natáčel ze 23. na 24. dubna v domě ve Velvarské ulici na Praze 6. Během šestnáctihodi­nového natáčení padlo 250 klapek. Režisérem spotu byl Kanaďan David Popescu, kameru měl na starosti Tomáš Sysel.

Pro natočení speciálních efektů bylo použito 12 propan-butanových hořáků, 20 hasicích přístrojů, 5 výrobníků mlhy, 2 stroje na kouř, 4 věže na déšť a jeden přístroj na simulaci větru.

Během natáčení vizuálně náročných scén vzala za své řada rekvizit:

1× TV, 2× Televizní ovladač, 2× Koberec, 1× Pohovka, 1× Křeslo, 1× Vypínač, 5× Závěs, 1× TV skřínka, 1× Vodovodní baterie, 4× Fotografický rámeček, 2× Polička, 1× Jídelní stůl, 2× Hasící přístroj a 1× Větrák.

V průběhu natáčení zkonzumoval celý štáb včetně herců 8 kartonů neperlivé vody, 5 kartonů limonád, 4kg kávy, 8kg kuřecího masa, 8kg kebabu, 8kg hovězího masa, 4kg těstovin, 12kg brambor a 5 litrů smetany.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.