« Zpět

Evropská cestovní pojišťovna nabízí nejširší pojištění častým výletníkům. A nejen jim

| 13. prosince 2010 - 10:32 | Zprávy | Neživotní pojištění

Vyrážíte během roku na časté výjezdy do zahraničí a nebaví vás stále myslet na cestovní pojištění? Evropská Cestovní Pojišťovna nabízí ve svém portfoliu produkt, který nenutí klienta před každým výjezdem sjednávat zvláštní pojistku. Jednoduše si zařídí celoroční pojistku zvanou MultiTrip. 

Vyrážíte během roku na časté výjezdy do zahraničí a nebaví vás stále myslet na cestovní pojištění? Evropská Cestovní Pojišťovna nabízí ve svém portfoliu produkt, který nenutí klienta před každým výjezdem sjednávat zvláštní pojistku. Jednoduše si zařídí celoroční pojistku zvanou MultiTrip.
A zákazník navíc pro její pořízení nemusí na pobočku. Stačí se připojit na internetové stránky Evropské Cestovní Pojišťovny www.evropska.cz a sjednat si pojištění on-line. Celý proces trvá jen několik minut. A podobně snadno lze přes web nahlásit i škodnou událost.
Evropská Cestovní Pojišťovna, která je jedinou specializovanou cestovní pojišťovnou na českém trhu, nabízí nejširší pojistnou ochranu na trhu. A to v rámci cestovního pojištění MultiTrip. Tento způsob ochrany ocení zejména častí výletníci. Jedná se o pojištění, které klienta chrání na všech cestách během roku. Zákazník jich může uskutečnit neomezený počet, jedna cesta ovšem nesmí trvat déle než 45 dní.
Produkt byl už dokonce vyznamenán Bronzovou korunou 2010, tedy cenou, jíž udělila finanční akademie Zlatá koruna 2010 v kategorii neživotní pojištění.
MultiTrip lze sjednat i pro více osob za příznivější ceny. Výhodné je to například pro rodinu. Cestovat pak může i každý člen rodiny zvlášť. A pokud klient cestuje jen po Evropě, jsou sazby pojištění rovněž zvýhodněné.
Připojištění pro lyžaře, majitele psů i pro golfisty
Už při sjednání pojištění MultiTrip, anebo i během roku, lze dokoupit i různé druhy připojištění. Například pro případ storna cesty, nebo když vyrážíte v zimě na lyže či jiné adrenalinové sporty, pro řidiče, kteří do zahraničí jezdí vozem, pro golfisty, pro majitele domácích mazlíčků či pro byznysmeny. Takřka všichni zájemci o pojištění tak najdou i "to své".
Pojištění on-line: sjednané během několika minut
Nejen pojistku zvanou MultiTrip, ale všechny další druhy pojištění, Vám Evropská Cestovní Pojišťovna umožní sjednat velmi rychle z pohodlí domova či kanceláře. Přes internet. Na webových stránkách www.evropska.cz klient zadá základní údaje a získá okamžitě nabídku, z níž si zvolí nejvhodnější variantu.
Jednoduše, během několika minut, tak vyplní potřebná data o sobě a o parametrech své pojistky (například, jak bylo uvedeno výše, zda chce pojistit storno své cesty či golfové vybavení) a poté vše odešle na pojišťovnu.
Ještě předtím si lze zvolit i způsob platby za poskytnutou službu. Pojistné může zákazník zaplatit bankovním převodem, on-line z eKonta u Raiffeisenbank nebo bezpečně platební kartou systémem 3D-Secure. Zbývají-li do data počátku pojištění více než tři dny, pak je možné zaplatit i poštovní poukázkou.
Na webových stránkách www.evropska.cz zájemce o pojištění najde i nezbytné dokumenty s veškerými potřebnými informacemi včetně pojistných podmínek. K nahlédnutí tam visí i ceník nejen pro produkt MultiTrip.

Škodnou událost nahlásíte snadno a bez komplikací
Podobně jednoduchý je i postup v případě, že na cestě dojde k nějaké škodné události. Nejsnazší způsob, jak takovou nepříjemnost nahlásit Evropské Cestovní Pojišťovně, je opět přes internet.
Klient nejprve zvolí druh pojištění, které má s pojišťovnou sjednané. Potom zadá nezbytné informace pro vyhledání údajů o pojištění a vybere typ škodné události.
Po vyplnění škodního protokolu podle typu škodné události a po nezbytné kontrole odešle údaje do pojišťovny a obratem obdrží vyplněný škodní protokol elektronickou poštou na jím zadanou elektronickou adresu.
Podepsaný škodní protokol s požadovanými doklady zákazník odešle poštou na adresu škodního oddělení Evropské Cestovní Pojišťovny, a.s. se sídlem na adrese Křižíkova 237/36a, 186 00 Praha 8.
Kdo je Evropská cestovní pojišťovna
Evropská Cestovní Pojišťovna je zakládajícím členem České asociace pojišťoven , na jejíž činnosti se aktivně podílí dodnes. Zároveň je součástí největší světové skupiny cestovních pojišťoven s více než 100letou tradicí a je jedinou specializovanou pojišťovnou na českém trhu.
Odborná veřejnost ji opakovaně vyhlašuje za nejlepší pojišťovnu v oboru; zároveň získává řadu ocenění za své produkty a likvidaci pojistných událostí. V letech 2003 až 2010 byla společnost vyhodnocena cestovními kancelářemi jako nejlepší pojišťovna v oblasti cestovního pojištění.
Služby nejvyšších světových standardů může Evropská Cestovní Pojišťovna poskytnout jen proto, že silné mezinárodní zázemí jí dává nahlédnout do posledních zahraničních trendů v cestovním pojištění.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

prosím o zdělení telefonického kontaktu na  ERV oddělení škod. předem děkuji V.Souček