« Zpět

DIRECT Pojišťovna rozdává navigace za korunu

| 14. září 2010 - 10:39 | Zprávy | Neživotní pojištění

DIRECT Pojišťovna nabízí do konce září klientům GPS navigaci za 1 korunu. Akce se týká všech nových zákazníků, kteří si od 13. do 30. září 2010 uzavřou u DIRECT Pojišťovny jakékoli pojištění v hodnotě alespoň 4 000 Kč. Navigaciza korunu získá prvních 3 500 klientů. „Současná akce DIRECT Pojišťovny se vztahuje jak na pojištění vozidel, tak na pojištění domácností a nemovitostí. Podmínkou získání navigace za korunu je sjednání pojištění v minimální hodnotě 4 000 Kč.


Klienti mohou kombinovat ceny různých pojistek, každý pojistník má však nárok pouze na jednu navigaci,“ říká Roman Wojdyla, komerční ředitel DIRECT Pojišťovny.
Pořiďte si pojištění on-line zde
Příklad:
• Klient si u DIRECT Pojišťovny sjedná povinné ručení s ročním pojistným 4 000 Kč = ano, klient získává navigaci za 1 Kč.
• Klient si u DIRECT Pojišťovny sjedná povinné ručení s ročním pojistným 3 000 Kč a zároveň pojištění domácnosti s ročním pojistným 1 000 Kč = ano, klient získává navigaci za 1 Kč.
Pro výpočet pojistného používá DIRECT Pojišťovna nejvíce parametrů ze všech pojišťoven na českém trhu. Větší množství údajů dává jasnou výhodu klientovi, který díky tomu získá cenu „šitou na míru“. Pojištění lze u DIRECT Pojišťovny během několika minut sjednat pohodlně přes internet nebo po telefonu, a to od sestavení nabídky až po tisk zelené karty.
Navigaci za korunu bude DIRECT Pojišťovna komunikovat prostřednictvím speciální reklamní kampaně. Kampaň bude probíhat v období od 13. do 30. září a zájemci o pojišťění budou informováni formou televizních a rádiových spotů a prostřednictvím online médií.
Podrobná pravidla akce na www.direct.cz.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.