« Zpět

DIRECT Pojišťovna pomáhá motorkářům nastartovat sezonu

| 5. května 2011 - 10:20 | Zprávy | Neživotní pojištění

Se začátkem motorkářské sezony připravila DIRECT Pojišťovna pro milovníky jednostopých vozidel speciální záložku na svých webových stránkách. Motorkáři zde naleznou praktické informace k provozu a pojištění svých rychlých strojů. Radu či odbornou pomoc získají nyní také přímo od kolegy motorkáře na lince zákaznického servisu DIRECT Pojišťovny. Motorkáři, stejně tak jako všichni zodpovědní řidiči, kteří jezdí rok bez nehod, navíc od DIRECT Pojišťovny získávají odměnu v podobě tří měsíců pojištění zdarma.

„Pojištění motocyklů je u DIRECT Pojišťovny šité na míru potřebám motorkářů. Víme, že mnoho z nich považuje za zbytečné platit pojištění celoročně, proto jim nabízíme havarijní pojištění jen na sezonu, kdy skutečně jezdí, tedy od dubna do října. Využít mohou také například připojištění čelního plexi štítu,“ říká Radim Kavka, produktový manažer DIRECT Pojišťovny.

Před sezonou je důležitá kontrola stroje

S oteplením již vyrazila řada motorkářů na silnice. Na co by neměli po zimě zapomenout, shrnuje Lukáš Lexa, retenční konzultant zákaznického servisu DIRECT Pojišťovny a nadšený motocyklista: „Kdo zodpovědně zazimoval, na začátku sezony pouze vyčistí nebo vymění vzduchový filtr, zkontroluje brzdný systém a řetěz, jestli u něj vlivem teplot a nečinnosti nedošlo k provisu. Do mašiny namontuje baterku, kterou určitě nenechal vybít v mrazu a nakonec důkladně prohlédne obutí a doplní tlak v pneu.“ Zároveň ale dodává: „Nepsaným pravidlem je však preventivní kontrola brzd, pneu, řetězu a nikde nekapajícího oleje před každou jízdou.“
Zodpovědným motorkářům 3 měsíce pojištění zdarma

DIRECT Pojišťovna odměňuje zodpovědné řidiče, kteří se na silnicích chovají ohleduplně a jezdí bez nehod. Ti, kteří v průběhu roku nezpůsobili žádnou dopravní nehodu a do 15. května si uzavřou pojištění u DIRECT Pojišťovny, získají bonus v podobě tří měsíců pojištění auta, motorky nebo domácnosti zdarma. Zodpovědní řidiči tak mohou u DIRECT Pojišťovny každý rok ušetřit až několik tisíc korun.
Více informací a speciální záložku najdou motocykloví nadšenci na www.direct.cz/mo­torky.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.