« Zpět

DIRECT je první pojišťovna na trhu s aplikací pro smartphone

| 14. března 2011 - 12:00 | Zprávy | Neživotní pojištění

DIRECT Pojišťovna představila ve středu 9. března 2011 jako první pojišťovna v České republice mobilní aplikaci pro smartphony. V těchto dnech přichází jiné pojišťovny s obdobnou nabídkou, což jen potvrzuje, že DIRECT Pojišťovna je inovátor, který nastavuje standardy a trh ji následuje.

DIRECT Pojišťovna představila ve středu 9. března 2011 jako první pojišťovna v České republice mobilní aplikaci pro smartphony. V těchto dnech přichází jiné pojišťovny s obdobnou nabídkou, což jen potvrzuje, že DIRECT Pojišťovna je inovátor, který nastavuje standardy a trh ji následuje.
V rámci mobilní aplikace mohou klienti DIRECT Pojišťovny využít služeb Asistence při autonehodě a Asistence na cestách. Asistence při autonehodě pomáhá účastníkovi nehody poskytnout okamžitou zdravotní pomoc, určit přesnou polohu nehody a vyplnit záznam o nehodě. Asistence na cestách majiteli telefonu v zahraničí nabízí kontakt na místní ambasády.
„Jako leader tuzemského trhu přímého pojištění vnímáme velký potenciál mobilních technologií, a jako první pojišťovna na trhu jsme představili aplikaci pro účastníky dopravních nehod. Po službě AutoHELP se jedná v krátké době o druhou zásadní pojistnou inovaci v České republice,“ říká Ján Čarný, generální ředitel DIRECT Pojišťovny, a dodává: „DIRECT Pojišťovna podporuje zodpovědné chování na tuzemských silnicích, a proto jsou součástí aplikace detailní rady, jak postupovat při poskytování první pomoci či záchraně života. Podpora bezpečnosti silničního provozu je součástí naši dlouhodobé strategie.“

Kompletní servis pro účastníky nehody
Součástí mobilní Asistence při nehodě od DIRECT Pojišťovny je lokátor pro přesné určení místa dopravní nehody, které je klíčové při volání na linku 112. Mobilní aplikace dále nabízí možnost zaznamenat detailní informace o nehodě, druhém řidiči či rozsahu škod. Účastníkovi nehody umožňuje také poškozený vůz vyfotografovat.

Aplikace funguje na operačním systému Android a v dohledné době bude rozšířena i pro uživatele telefonů iPhone. Aktuálně je aplikace ke stažení na market.android­.com. (https://market­.android.com/de­tails?id=com.ad­vertures.Direc­t)

DIRECT Pojišťovna je inovátor pojistného trhu
V uplynulých letech představila DIRECT Pojišťovna jako první několik významných inovací, které změnily nabídku na tuzemském trhu neživotního pojištění:
· 2007 – první online pojišťovna v České republice
· 2010 – Ochrana bonusu – v případě jedné pojistné události za rok může klient dále pokračovat v bonusovém schématu
· 2010 – AutoHELP – revoluce v likvidaci pojistných událostí
· 2011 – Mobilní aplikace

Nabídka pro všechny zodpovědné řidiče

Od 1. do 31. března 2011 získají řidiči, kteří nezavinili v posledním roce nehodu, tři měsíce pojištění zdarma. K pojištěním navíc pojišťovna nabízí zdarma i služby AutoHELP a Ochrana bonusu. Různé druhy zvýhodnění budou zodpovědným řidičům poskytovány v průběhu celého roku.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.