« Zpět

ČP pomáhá lidem se zdravotním postižením – držitelům karty Handy Card poskytuje výraznou slevu

| 21. září 2012 - 12:51 | Zprávy | Neživotní pojištění

Česká pojišťovna se připojila k projektu CAR CLUBu a Národní rady osob se zdravotním postižením ČR. Aktivně tak podporuje myšlenku speciálního programu, který hendikepovaným lidem poskytuje cenově zvýhodněné produkty a služby. V rámci věrnostní karty Handy Card mohou lidé se zdravotním postižením získat od České pojišťovny širokou pojistnou ochranu za výrazně nižší cenu, navíc s originálními službami.


Základním kamenem nabídky ČP pro držitele karty Handy Card jsou produkty z oblasti pojištění motorových vozidel – tedy 1. Povinné ručení Bez povinností a také havarijní pojištění.
„Být neustále v pohybu je trendem moderní doby. Život bez mobility si dnes již snad ani neumíme představit. Možnost kdykoli usednout do auta a dopravit se kamkoli podle potřeby je pro nás velmi důležité, v případě hendikepovaných osob jde však o naprostou životní nutnost,“ říká Petr Svoboda, vrchní ředitel občanského pojištění ČP, a dodává: „Součástí zvýhodněného pojištění pro držitele karty Handy Card je proto také tzv. připojištění GAP, které pokrývá rozdíl mezi pořizovací cenou vozidla a jeho aktuální tržní cenou a speciální asistenční služba Pohoda bez bariér.“
NEJEN AUTOPOJIŠTĚNÍ
Automobil je pro zdravotně postižené skutečně zásadním pomocníkem. Česká pojišťovna však v rámci programu Handy Card nabízí mnohem širší paletu produktů než jen autopojištění. „Jde třeba o speciální allriskové pojištění kompenzačních pomůcek, které kryje i případy mechanického poškození invalidního vozíku při manipulaci a navíc se vztahuje i na předměty, jež má hendikepovaný spoluobčan zapůjčeny,“ doplňuje Petr Svoboda.
K dalším pojištěním, na něž se vztahuje výrazné až 40ti procentní zvýhodnění pro držitele karty Handy Card, patří tato:
-  pojištění odpovědnosti za škodu občana,
-  pojištění domácnosti,
-  pojištění nemovitosti (bytu či domu),
-  pojištění odpovědnosti za škodu při výkonu povolání,
-  asistenční služby pro domov.
„Všechna pojištění lze sjednat v rámci jedné smlouvy. To je nejen praktické, ale zároveň to klientům výrazně šetří čas,“ vysvětluje Petr Svoboda. Zájemci, kteří by uvedené slevy rádi využili, o ně mohou žádat přes speciální formulář na webových stránkách www.carclub.cz nebo na obchodních místech Car Club.
HENDIKEPOVANÍ POMÁHAJÍ HENDIKEPOVANÝM
Společnost CAR CLUB se dlouhodobě zabývá vytvářením a podporou projektů pro zdravotně postižené občany ve spolupráci s řadou svých exkluzivních partnerů. Iniciovala služby a produkty, které u nás nebyly nebo byly pro občany s hendikepem špatně dostupné. Většinu zaměstnanců CAR CLUB tvoří hendikepovaní lidé, jejichž osobní zkušenost a empatie je rozhodující pro tvorbu nových projektů. CAR CLUB je autorem projektů ŠKODA Handy, Handy Pojištění a Handy Card. Díky partnerské podpoře ŠKODA AUTO a její dealerské sítě nabízí své služby v kancelářích v Praze, Plzni, Českých Budějovicích, Děčíně, Chlumci nad Cidlinou, Brně, Ostravě, Olomouci a Zlíně. Zároveň provozuje obchodní síť zdravotně postižených reprezentantů společnosti CAR CLUB s působností po celé České republice. Karty Handy Card distribuuje ve svých obchodních centrech a prostřednictvím reprezentantů. Projekt podporuje také Národní rada osob se zdravotním postižením.
„Smyslem projektu, který jsme uvedli v život v roce 2009, je oslovit skupinu hendikepovaných osob a jejich opatrovníků v České republice a podpořit tím možnost obnovit nejen jejich mobilitu, ale celkovou reintegraci do společnosti,“ prohlásil jednatel a výkonný ředitel společnosti CAR CLUB Jaroslav Hampl a dodal: „Projekt zahrnuje poskytování všech možných služeb, které skupina hendikepovaných zákazníků vyžaduje anebo může potřebovat“. 
Projekt Handy Card vznikl na základě pětileté zkušeností s proškolováním a zaměstnáváním osob se zdravotním postižením a ve svém počátku byl zaměřen na zajištění mobility. V současné době lze s kartou Handy Card využívat specializované výhody a produkty v řadě jiných oblastí:
-  mimořádné slevy na vybrané druhy pojištění
-  pojištění aut kryjící státní příspěvek
-  pojištění kompenzačních pomůcek včetně sportovních
-  poradenství při řešení pojistných událostí
-  slevy na auta a jejich servis
-  nejvýhodnější financování pořízení vozu
-  slevy na pohonné hmoty v celé České republice 
-  slevy na schodišťové sedačky  -  slevy na pomůcky pro neslyšící a nedoslýchavé    
 -  specializované druhy jazykových školení
-  slevy na zájezdy s CK ATIS apod.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.