« Zpět

Allianz pojišťovna spustila v Turecku novou službu pro turisty. V červenci a v srpnu tam bude mít zdravotnického konzultanta

| 12. června 2014 - 12:55 | Zprávy | Neživotní pojištění

Allianz pojišťovna připravila na letošní léto zcela nový projekt, který potěší všechny její pojištěné, mířící na dovolenou do Turecka. Ve spolupráci se svojí asistenční službou Allianz Assistance a sesterskou Allianz Slovenskou poisťovňou vylepšila služby cestovního pojištění a vyšle do Turecka medicínského konzultanta, který bude k dispozici turistům v případě nemoci nebo úrazu. Allianz počítá s postupným rozšířením medicínského servisu i do dalších turistických destinací.

„Náš konzultant s lékařským vzděláním bude ubytován v epicentru turistické destinace v Alanyi, takže je připraven pomoci nejen na telefonu, ale zajistí i osobní návštěvy u nemocných, například v hotelu nebo nemocnici. Telefonické konzultace zdravotního stavu pak poskytne našim pojištěným turistům i na území celého Turecka. Těm také díky jazykové výbavě a znalosti místních poměrů dokáže poradit s výběrem lékaře, či s nasměrováním do osvědčených a kvalitních zdravotnických zařízení,“ představuje ve stručnosti roli medického konzultanta Jaroslava Kratochvílová, produktová specialistka cestovního pojištění Allianz.
 
Turecko se v posledních několika letech řadí mezi TOP pětici zemí s nejčastějšími zdravotními komplikacemi cestovatelů s pojištěním Allianz a je specifickou zemí s velmi rozdílnou úrovní zdravotnické péče. „O tom jsme se přesvědčili nejen při kontaktu s našimi turisty, ale i zástupci samotných zdravotnických zařízení. Nemocný, nebo zraněný turista si ve zmatku a stresu z nastalé situace vybere nejbližší lékařské ošetření a pak je nepříjemně překvapen jeho úrovní. Domnívám se, že tímto krokem se podobné nepříjemnosti zcela eliminují,“ doplňuje Zuzana Nová, vedoucí podpory provozu Allianz Assistance.   
 
K telefonnímu číslu na asistenční službu Allianz si mohou turisté mířící do Turecka, přidat telefonní číslo i na konzultanta - 602 131 673, který bude k dispozici pro osobní setkání denně od 10 do 18 hodin, pro telefonické konzultace pak od 9 do 21 hodin.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.