« Zpět

Allianz pojišťovna bude likvidovat znovu zatopené domy na severu a východě Čech jako samostatné pojistné události

| 30. září 2010 - 9:47 | Zprávy | Neživotní pojištění

Dlouhotrvající deště na severu a východě Čech způsobují nové pojistné události. Allianz pojišťovně se už během volného úterního dne ozývali noví klienti z Libereckého a Ústeckého kraje a také z Královéhradecka. Nejčastěji šlo o majitele domů a chalup s vytopenými sklepy, v některých případech i spodními částmi nemovitostí.


Allianz pojišťovna bude tyto pojistné události likvidovat a proplácet jako samostatné případy, bez ohledu na to, že jí kvůli velké vodě lidé ze stejných objektů kontaktovali teprve před několika týdny. Není tedy pravda, že by jim odmítla poskytnout nové pojistné plnění, protože jí už nedávno ze stejného důvodu jednu škodu oznámili.
Vyberte si vhodné pojištění zde
Nové škody opět prohlédnou mobilní technici, aby pak likvidátoři Allianz pojišťovny mohli vypočítat nové pojistné plnění. Dvakrát zaplatit jednu škodu nelze, ale na druhé straně mohla současná záplava původní škody ještě zvětšit. A to samozřejmě Allianz pojišťovna akceptuje.
Stejným způsobem postupovala Allianz pojišťovna například letos po záplavách na Moravě, kde jí stejní lidé hlásili pojistné události v rozmezí pouhých čtrnácti dnů.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.