« Zpět

83% řidičů se obává poškození svého vozu vlivem špatného stavu vozovky

| 8. března 2012 - 13:15 | Zprávy | Neživotní pojištění

Zimní období je už téměř u konce a na našich silnicích se začínají více než kdy jindy projevovat četné výmoly a jiné nerovnosti způsobené sněhem a ledem. Právě ohlasy klientů na neutěšený stav českých vozovek vedl DIRECT Pojišťovnu k průzkumu, který jasně ukázal, že 83 % řidičů se takového poškození vozu obává a uvítali by možnost pojištění proti tomuto typu škod. 

Zimní období je už téměř u konce a na našich silnicích se začínají více než kdy jindy projevovat četné výmoly a jiné nerovnosti způsobené sněhem a ledem. Právě ohlasy klientů na neutěšený stav českých vozovek vedl DIRECT Pojišťovnu k průzkumu, který jasně ukázal, že 83 % řidičů se takového poškození vozu obává a uvítali by možnost pojištění proti tomuto typu škod. DIRECT Pojišťovna proto nově přichází s unikátním Pojištěním vozidla proti špatnému stavu vozovky.
„Nové Pojištění vozidla proti špatnému stavu vozovky je reakcí na zkušenosti samotných řidičů, které vyplynuly z našeho průzkumu. Klienti si jej mohou zřídit ke kterémukoli typu autopojištění od DIRECTu. Právě tato flexibilita z něj dělá na trhu jedinečnou inovaci,“ říká Kateřina Krásová, tisková mluvčí DIRECT Pojišťovny.
Z průzkumu DIRECT Pojišťovny vyplývá, že polovina řidičů považuje poškození svého vozu způsobené špatným stavem vozovky za spíše pravděpodobné, další třetina (33 %) dokonce za velmi pravděpodobné. Tomu odpovídá i to, že dotázaní řidiči označili pojištění podvozkové části automobilu proti škodám způsobeným špatným stavem vozovky za nejužitečnější z nabízených (40 % respondentů), a to i například i ve srovnání s pojištěním čelního skla (označilo 33,8 %).
DIRECT Pojišťovna proto od 5. března 2012 přichází s unikátní nabídkou Pojištění vozidla proti špatnému stavu vozovky. Toto pojištění chrání v případě poškození podvozkové části vozidla vlivem závady na povrchu vozovky, jako jsou výmoly a další nerovnosti. Je ideálním doplňkem k povinnému ručení, ale lze jej sjednat i k jakémukoli jinému pojištění motorových vozidel, které DIRECT Pojišťovna nabízí. Řidiči si jej mohou dokoupit jen za 349 Kč za rok.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.