« Zpět

Nejabsurdnější bankovní poplatek 2013 – poplatek za vedení úvěrového účtu kráčí za vítězstvím 1. kola

| 3. ledna 2014 - 13:36 | Zprávy

Necelých 11 tisíc čtenářek a čtenářů se zatím zapojilo do hlasování v 1. kole ankety o Nejabsurdnější bankovní poplatek 2013. 1. kolo potrvá do konce ledna, následně se 5 „nejúspěšnějších“ poplatků dostane do únorového finále. Které to budou? Podívejme se na průběžné výsledky.

Na prvním místě průběžného pořadí se prozatím drží – v minulém roce velmi hojně mediálně diskutovaný – „poplatek za vedení účtu k hypotečnímu, spotřebitelskému úvěru nebo úvěru u stavebního spoření“, který prozatím obdržel 17,91 % hlasů. Stříbrná pozice patří „poplatku za výpis z účtu zaslaný elektronickou cestou“ (14,70 % hlasů), bronz drží „poplatek za autorizační SMS“ (9,15 % hlasů). 
 
Čtvrté a páté postupové místo obsazují „výše poplatku za vklad na účet třetí osobou“ (8,48 %) a „poplatek za zadání příkazu či změnu příkazu přes internetové bankovnictví“ (7,50 %).
 
Pod hranicí postupu se však drží další zajímavé poplatky považované za kandidáty na finále, třeba poplatek za účetní položku (zatím 8. místo) poplatek za neuskutečněnou platbu (zatím 10. místo) nebo poplatek za změnu limitu či PINu na kartě přes internetbanking (zatím 13. místo).
 
Změní se pořadí, nebo ne? To všechno máte v rukou vy, naše čtenářky a čtenáři! Hlasovat můžete ZDE: HLASOVÁNÍ V ANKETĚ O NEJABSURDNĚJŠÍ BANKOVNÍ POPLATEK 2013
 
TABULKA – Průběžné pořadí 1. kola ankety o Nejabsurdnější bankovní poplatek 2013 (výsledky k 2. 1. 2014, 17:00): 
Zdroj: www.bankovnipoplatky.com 
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.