« Zpět

Nabourali jste? Volejte ČP Asistent!

| 20. října 2008 - 11:07 | Zprávy

Česká pojišťovna nabízí motoristům asistenční služby pro všechny účastníky dopravní nehody. Jedná se o službu, která na českém trhu zatím není běžná. Česká pojišťovna nabízí komplexní likvidační servis pro poškozené, jimž klienti ČP při dopravní nehodě způsobí škodu.

Z jejich povinného ručení se pak hradí veškeré platby poškozenému nejen za opravu zničeného vozidla a jiné náklady, ale i další služby s tím spojené, mimo jiné i odtah nepojízdného vozidla. Mnozí klienti a zejména jejich „oběti“ ani nevědí, jakých služeb mohou využít a hlavně, že na ně mají v rámci pojištění motorových vozidel nárok.
Jestliže je viník nehody klientem České pojišťovny, pak by měl on sám nebo přímo poškozený zavolat asistenční službu ČP Asistent, která poskytuje své služby 24 hodin denně, sedm dní v týdnu. Ta mu vůz nejen odtáhne, ale dopraví jej do smluvního servisu, s nímž už si celou likvidaci, včetně prohlídky mobilním technikem a vystavení krycího dopisu, vyřídí pojišťovna sama. Poškozený nemusí mít v ruce žádné vlastní finanční prostředky a navíc veškeré úkony spojené s likvidací jeho škody se významně zrychlí.
V zahraničí je tento postup zcela běžný a léty zavedený. I u nás doma se zavoláním asistenční služby spojené s konkrétním pojištěním vozu a pojišťovnou motoristé vyhnou i případným problémům s neprofesionálními a předraženými „asistenčními a odtahovými“ firmami, jejichž zásahy se v poslední době na našich silnicích množí.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.