« Zpět

Na slevy Češi stále slyší. Program Citi Club ušetřil během pěti let své existence klientům Citibank 44 milionů korun. Spolupracujícím obchodním partnerům přinesl tisíce zákazníků.

| 24. února 2014 - 17:25 | Zprávy

Nejrůznější programy výhod, které odměňují klienty za jejich nákupy, jsou nejen v České republice dlouhodobě oblíbené a využívané. Program Citi Club, jenž nabízí držitelům všech Citi platebních karet slevy ve výši až 25 % u vybraných obchodníků po celé ČR, slaví dnes pět let své existence. V současnosti je v programu Citi Club již více než 400 obchodních partnerů zastoupených ve více než 1200 obchodních místech po celé zemi a jejich počet každý rok narůstá. Partnerům totiž program přivádí nové zákazníky.

„Partneři programu se od počátku rekrutují primárně z oblasti maloobchodu, gastronomie a cestování,“ říká Andrea Klímová, marketingová manažerka Citibank, a dodává: „V letošním roce je naším cílem rozšířit nabídku o slevy v segmentu volnočasových aktivit, mezi kterými naši klienti naleznou například vstupenky do divadel či zvýhodněná členství ve fitness centrech.“
 
Od spuštění programu v roce 2009 narostl počet obchodních partnerů z původních 17 na současných více než 400. Kromě programu Citi Club určeného pro držitele všech Citi kreditních a debetních karet, nabízí Citibank také benefity pro držitele zlaté kreditní a debetní karty, a to prostřednictvím programu Gold Club. Ten zahrnuje soubor speciálních výhod a slev z oblastí gastronomie, nakupování, sportu, cestování, zdraví či péče o tělo.
 
Nejvíce partnerů programu Citi Club je v Praze a Středočeském kraji, avšak klienti naleznou nemálo nabídek i v ostatních regionech. „Do budoucna máme v plánu věnovat se více kvalitě spolupracujících partnerů, jejichž produkty a služby budou skutečnou přidanou hodnotou pro naše klienty,“ říká Andrea Klímová. „Samozřejmě se při výběru zaměřujeme spíše na města větší velikosti a také ta, která jsou oblíbenými turistickými destinacemi,“ dodává.
 
 
Největší objem útrat v rámci programu Citi Club je dlouhodobě v segmentu maloobchodu, kde mohou držitelé Citi platebních karet využívat slevy u obchodníků a poskytovatelů služeb podnikajících v oblastech oděvy, obuv, módní doplňky, sportovní zboží, oční optika, a další V roce 2013 tvořily útraty v tomto segmentu 61 % celkových útrat v rámci programu Citi Club.
 
 
„Od zahájení spolupráce v rámci programu Citi Club zaznamenáváme každoročně nárůst počtu klientů platících za naše služby Citi platebními kartami,” říká ke spolupráci Stanislav Zíma, marketingový ředitel EXIM tours, a dodává: „V roce 2013 to bylo téměř 950 klientů, což je v porovnání s předchozím rokem vice než 50% nárůst.”
 
Klienti Citibank vnímají program Citi Club jako jeden z nejatraktivnějších na českém trhu, a to jak kvalitou partnerského portfolia a nabízených benefitů, tak i svou jednoduchostí. Tento program je unikátní v tom, že držitelé Citi platebních karet získávají slevu ihned při platbě svou kartou u daného obchodníka. Program Citi Club ušetřil během pěti let své existence klientům Citibank 44 milionů korun. Program Citi Club se v současnosti stává jedním z hlavních pilířů marketingové komunikace Citibank v České republice.
 
Klienti Citibank v České republice ušetřili jen v loňském roce při nákupech se Citi kreditními kartami celkem částku 180 milionů korun, což je částka nezahrnující slevy z programu Citi Clubu. Úspory získali ve formě prémií a odměn za nákupy, které zaplatili některou ze Citi kreditních karet. V nabídce tuzemské Citibank je několik typů kreditních karet nabízejících svým držitelům atraktivní programy výhod se širokou řadou benefitů, které odráží potřeby klientů.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.