« Zpět

Letošní pojistný trh bude zlomový

| 16. února 2009 - 11:36 | Zprávy

TECHNICKÝ ŘEDITEL AXA POJIŠŤOVNY LUCIÁN BESTERCI: 
* Co představuje segment majetkového pojištění pro pojišťovnu AXA? 
 
Pro celou skupinu AXA je nabídka kvalitního majetkového pojištění klientům významnou příležitostí pro doplnění portfolia služeb. 

TECHNICKÝ ŘEDITEL AXA POJIŠŤOVNY LUCIÁN BESTERCI:

* Co představuje segment majetkového pojištění pro pojišťovnu AXA?

Pro celou skupinu AXA je nabídka kvalitního majetkového pojištění klientům významnou příležitostí pro doplnění portfolia služeb. Vycházet vstříc klientům je pro nás prioritou, a tak pro ně neustále připravujeme nové produkty, které dokážou lépe uspokojit jejich potřeby a přání. V průběhu tohoto roku se jim chystáme nabídnout nové možnosti v rámci majetkového pojištění. Připravujeme nejen rozšíření stávajících produktů, ale budeme určitě přicházet i s novinkami.

* Co letos očekáváte na trhu majetkového pojištění?

Naše očekávání v letošním roce jsou velká. Se stávajícími produkty majetkového pojištění, jako je produkt Domov, či zcela novými inovativními produkty chceme oslovit všechny klienty, kteří požadují více než standard. Pojistný trh jako takový vnímáme v tomto roce jako zlomový a předpokládáme, že svou výjimečností přinese nové příležitosti ambiciózním pojišťovnám.

* Využíváte při svých obchodech také povodňové mapy?

AXA pojišťovna momentálně využívá rozčlenění povodňových zón z Geografického Informačního Systému (GIS). Do budoucna však nevylučujeme ani využití nového Swiss Re geomorfologického regresivního modelu od Intermap Technologies nyní prezentovaného na stránkách České asociace pojišťoven.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.