« Zpět

Plan8Push - Internet Reporting

25. února 2004 - 1:31 | Zprávy | Leasing

 


Plan8Push - Internet Reporting

Lease Plan Česká republika

Charakteristika produktu:
Veškeré informace potřebné k řízení vozového parku formou Full - service leasingu jsou zákazníkům zprostředkovávány prostřednictvím internetovského systému Plan8Push. Jedná se o možnost přímého napojení přes internet na server společnosti LeasePlan. Toto připojení je umožněno a zároveň zabezpečeno specifickým uživatelským jménem a heslem. Zákazník tak získává jednoduchý a přitom "bezbariérový" přístup k informacím o svém vozovém parku.
Výhody:
Systém Plan8Push nabízí klientovi komplexní informaci o jednotlivých vozidlech. Kromě základních přehledů (SPZ, jméno řidiče, začátek a předpokládaný konec kontraktu, předpokládaný a skutečný stav ujetých kilometrů atd.) lze nalézt též informace o opravách prováděných na vozidle (sumu, servis a popis opravy), informace o spotřebě vozidla (místo čerpání, sumu, druh paliva, množství paliva), přehled pojistných událostí a mnoho dalších přehledných sestav. Součástí jsou také finanční přehledy ? tedy kontrola nákladů vynaložených na vozový park. Samozřejmostí je nepřetržitá aktualizace údajů.
Zákazník tudíž není odkázán pouze na vlastní informační databázi nebo dotaz u LeasePlanu, ale požadovanou informaci nalézá ihned po připojení na server společnosti LeasePlan.