« Zpět

ČSOB Leasing vede Czech Top 100 ve své kategorii

| 27. června 2008 - 10:42 | Zprávy | Leasing

Pozici největší leasingové společnosti potvrdil pro ČSOB Leasing aktuální žebříček Czech Top 100. Již pošesté v řadě ČSOB Leasing dominuje oborovému žebříčku Finanční zprostředkovatelé a pomocné finanční instituce a to s výrazným odstupem před ostatními.

Společnost ČSOB Leasing je jedničkou českého leasingového trhu rovněž podle objemu obchodů, který za rok 2007 dosáhl rekordní výše 25,2 miliardy korun.

Pořadí v kategorii finančních institucí je vytvářeno podle výše tržeb. ČSOB Leasing loni vykázal tržby ve výši více než 18 miliard korun, což představuje meziroční nárůst o více než 8 procent.

?Ceníme si vítězství v naší kategorii, ve které se umisťují na předních místech hlavně leasingové společnosti, protože se jedná o objektivní hodnocení, které odráží aktuální situaci na leasingovém trhu. ČSOB Leasing stojí již osmým rokem na samotné špici leasingového trhu s výrazným odstupem od konkurence,? řekl generální ředitel ČSOB Leasing Karel Bouček. ?Po letošním zisku tří Stříbrných korun v soutěži o nejlepší finanční produkty Zlatá koruna je vítězství v Czech Top 100 další významné ocenění naší společnosti,? doplnil k umístění v žebříčku Karel Bouček.

ČSOB Leasing, a.s. - 18 344 163 (tržby v tis. Kč)
UniCredit Leasing CZ, a.s. - 11 527 457
ŠkoFIN s.r.o. - 11 420 594
GE Money Multiservis, a.s. - 8 586 009
VB Leasing CZ, spol. s r.o. - 8 283 226

CZECH TOP 100 patří mezi prestižní tuzemské projekty s nejdelší tradicí. Přehled nejvýznamnějších firem je v České republice zveřejňován pravidelně od roku 1994 a jeho cílem je poskytovat informace o tuzemských podnikatelských subjektech. Žebříček finančních institucí CZECH TOP 100 je díky své vypovídací hodnotě, přesnosti a věrohodnosti používán pro analytické účely, pro makroekonomické studie a pro potřeby jednotlivých firem.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.