« Zpět

Kooperativa začala nabízet unikátní pojištění ordinací a lékáren

| 12. června 2008 - 10:44 | Zprávy

Se zcela novou nabídkou z pojištění podnikatelů vstoupila na trh od letošního června Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group ? druhá největší pojišťovna na českém trhu. Unikátní produkt ORDINACE je pojištěním speciálně určeným pro zdravotnická zařízení, lékárny a veterinární praxe.

Jednou pojistnou smlouvou pokryjí lékaři, stomatologové, lékárníci, veterináři a všichni další provozovatelé soukromých zdravotnických praxí všechny svoje pojistné potřeby.
Toto pojištění je charakteristické komplexní pojistnou ochranou ? formou ?balíčku?, jednoduchým sjednáváním po telefonu a přes internet, výhodnou cenou, přehledností a srozumitelností.

Co je možné prostřednictvím tohoto pojištění pojistit?

Vybavení ordinace (nábytek, zásoby léků a zdravotnického materiálu, věci vypůjčené nebo pronajaté ? např. na leasing, dokumentaci, cennosti ? peníze, platební karty, stravenky, drahé kovy apod.)
Nemovitosti (budovy a jiné stavby)
Skla (okna, výlohy, skleněné stavební součásti, vitríny, světelné reklamy)
Přístroje a elektroniku
Přepravu vlastních peněz a cenin (pro případ loupežného přepadení nebo dopravní nehody)
Odpovědnost za škodu vyplývající z provozní činnosti (na věcech zaměstnanců a pacientů, z vlastnictví nemovitosti, regres zdravotní pojišťovny apod.)
Pojištění přerušení provozu (následkem škody na majetku způsobené pojistným nebezpečím, úředním zásahem, nemocí nebo úrazem lékaře až po dobu šesti měsíců)
Proti jakým pojistným nebezpečím se lze pojistit?
Živelní událost (požár, výbuch, úder blesku, zřícení letadla, povodeň, záplava, vichřice, krupobití, tíha sněhu, námrazy, sesuv půdy, voda unikající z vodovodního zařízení apod.)
Odcizení (krádež vloupáním, loupež)
Vandalismus

Kde je možné pojištění Ordinace uzavřít? Na bezplatné zelené lince 800 107 107 a ve všech prodejních místech pojišťovny Kooperativa.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.