« Zpět

Komerční banka nabízí novinku v oblasti spotřebitelských úvěrů ? úvěr na notebook pro studenty VŠ

| 2. listopadu 2007 - 13:51 | Zprávy

Spotřebitelský úvěr na nákup notebooku Dell Vostro TM 1500 poskytne Komerční banka bez doložení výše příjmů a bez zajištění všem studentům, kteří předloží potvrzení o studiu na vysoké škole v akademickém roce 2007/2008. Úvěr je poskytován bez jakýchkoli poplatků.


Při žádosti o úvěr si může student zvolit, zda bude splácet 494 nebo 979 Kč měsíčně, a to podle svých finančních možností. Přepočteno na den, bude nový notebook studenta stát asi tolik, co jedna káva nebo čokoláda. Další výhodou je, že díky využití speciální nabídky Komerční banky zaplatí studenti za notebook Dell Vostro výrazně méně, než při nákupu v obchodě: běžná cena činí 34 513 Kč, zatímco výše úvěru je 22 600 Kč.
?Snažili jsme se připravit studentům takovou nabídku, která je pro ně zajímavá a výhodná, ať již studují humanitní obory, ekonomii nebo techniku, a to jak v denním nebo dálkovém typu studia. Vysoce kvalitní parametry notebooku umožňují jeho využití nejen pro studium, ale i pro zábavu. Zároveň jsme dbali, aby výše měsíční splátky byla pro studenty přijatelná a aby bylo sjednání úvěru snadné,? uvedl vedoucí oddělení úvěrů pro občany v Komerční bance Josef Kunčar.
Účelový spotřebitelský úvěr na notebook Dell Vostro TM 1500 mohou studenti sjednat na kterékoli pobočce Komerční banky. Notebook si mohou prohlédnout a vyzkoušet na vybraných pobočkách KB, jejichž seznam je uveden na portálu www.g2.cz
Poprvé byl úvěr na notebook představen 23.10.2007 na veletrhu Invex Digitex v Brně.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.