« Zpět

Zvýhodněné hotelové pobyty pro členy AXA CLUBU

| 6. června 2011 - 9:46 | Zprávy | Karty

Od 1. června se stává novým partnerem věrnostního programu AXA CLUB společnost Connex, přední poskytovatel dovolenkových incentive zájezdů ve střední Evropě. Držitelé Platební karty AXA CLUB díky této spolupráci získávají možnost nákupu pobytových poukazů v hotelech šestnácti zemí Evropy s 11% bonusem AXA. 

Od 1. června se stává novým partnerem věrnostního programu AXA CLUB společnost Connex, přední poskytovatel dovolenkových incentive zájezdů ve střední Evropě. Držitelé Platební karty AXA CLUB díky této spolupráci získávají možnost nákupu pobytových poukazů v hotelech šestnácti zemí Evropy s 11% bonusem AXA.

„Držitelům AXA karty nabízíme exkluzivní možnost nákupu cenově mimořádně výhodných hotelových poukazů. Ty nejsou běžně v prodeji a nabízí se pouze pro firemní klientelu. Kromě již zmiňované cenové výhodnosti pobytů získají členové AXA CLUBU při platbě svou kartou 11% slevu na nákup každého z poukazů,“ uvedl Kristián Varga, Branch Manager společnosti Connex CEE.

Každý člen AXA CLUBU má od června letošního roku možnost zakoupit čtyři druhy poukazů pro dvě osoby: Holiday plus (1, 2 anebo 3 noci pobytu), HOTELBOX Aktivní odpočinek pro 2 (1 noc pobytu s polopenzí), Kouzlo & Tradice (2 noci pobytu včetně poukázky v hodnotě 44 EUR na restaurační či jiné služby hotelu), Vital & Aktiv (2 noci pobytu se snídaní, včetně poukázky v hodnotě 66 EUR na restaurační či jiné služby hotelu) dle vlastního výběru. K dispozici je pestrý výběr tří a čtyřhvězdičkových evropských hotelů s rozmanitou nabídkou dovolenkových témat, jako je wellness, lázně, relaxace či lyžování. Doba platnosti poukazů je minimálně jeden rok od zakoupení.

„AXA karta je podle nezávislých expertů hlasujících v ocenění Zlatá koruna již třetím rokem nejlepší platební kartou na českém trhu. Spolupráce se společností Connex ještě rozšiřuje spektrum výhod, které poskytuje,“ uvedl Marek Zeman, ředitel PR a komunikace finanční skupiny AXA.

Původem rakouská společnost Connex se svým zákazníkům věnuje už 25 let, během nichž postupně rozšířila svou činnost napříč západní a střední Evropou, kde pečuje o významné firemní klienty v oblasti věrnostních programů, promotion akcí a motivačních aktivit. V České republice úspěšně působí již od roku 2001. Smluvně spolupracuje s více než 2 000 tří až pěti hvězdičkovými hotely v šestnácti zemích Evropy, mezi něž patří například Německo, Rakousko, Itálie, Švýcarsko, Maďarsko, Slovensko i Česká republika.

Connex je již čtrnáctým partnerem věrnostního programu AXA CLUB, jehož členy se mohou stát klienti finanční skupiny AXA. Ti při platbách AXA kartou získávají bonus, a to až 11 % z ceny nákupu. Klientům penzijního fondu může být získaný bonus pravidelně připisován na účet penzijního připojištění, ostatní klienti skupiny AXA ho mohou použít na úhradu pojistného či investici do jiného produktu.

Bonusy při platbách AXA kartou s úvěrovým limitem
Benzina 0,5 Kč za každý načerpaný litr + 1 % z ceny transakce (kromě vybraných čerpacích stanic)
Bontonland 6 % z každého nákupu
Connex 11 % z každého nákupu
Datart 4 % z každého nákupu
eiffel optic 10 % z každého nákupu
el nino parfum 11 % z každého nákupu
EXIM TOURS 5 % z celkové ceny last minute, 9 % z celkové ceny
Hervis 4 % z každého nákupu
Kanzelsberger 8 % z každého nákupu
Penny Market 4 % z každého nákupu nad 500 Kč
Salon vín ČR 9 % z každého nákupu
Schlecker 4 % z každého nákupu
SIKO KOUPELNY 4 % z každého nákupu (ve vybraných prodejnách)
UniCredit Bank 1 % z každého dalšího nákupu

Při platbě AXA kartou bez úvěrového limitu je bonus nižší o 0,7%. S účinností od 1. 11. 2010 jsou vydávány platební karty AXA pouze s úvěrovým limitem.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.