« Zpět

Zaplať kartou mBank a lyžuj levněji

| 21. ledna 2009 - 12:37 | Zprávy | Karty

mBank připravila svým klientům další lahůdku. Všichni příznivci lyžování a snowboardingu se teď můžou oddávat svému oblíbenému sportu za míň peněz. Stačí, když si vyberou skiareál v Rokytnici nad Jizerou a za skipas zaplatí jakoukoliv kartou od mBank.

mBank připravila svým klientům další lahůdku. Všichni příznivci lyžování a snowboardingu se teď můžou oddávat svému oblíbenému sportu za míň peněz.

Stačí, když si pro svou zábavu vyberou skiareál v Rokytnici nad Jizerou a za skipas zaplatí jakoukoliv kartou od mBank (ať už debetní, kterou mají ke svému kontu, spořicímu účtu, půjčce, nebo zbrusu novou kreditní kartou). Automaticky dostanou desetiprocentní slevu.

"O deset procent levněji se bude jezdit nejen v zimě. Na vrchol se potřebují dostat i bikeři, pro které bude v létě otevřený mBank bikepark," říká Jan Horák, marketingový manažer mBank.

Přímo pod Lysou horou má teď v zimě mBank svůj vlastní snowpark, kde se snowboarďáci můžou vyřádit na U bedně, slide bedně, a dalších překážkách. Rokytnice nad Jizerou pak nabízí dohromady skoro dvacet kilometrů špičkově upravovaných sjezdovek všech typů náročnosti.

Nabídka platí nejen pro všechny české klienty, ale taky pro všechny držitele karet mBank v Polsku!

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.