« Zpět

Vyhrajte s MasterCard cestování s přáteli po Evropě

| 11. června 2010 - 10:45 | Zprávy | Karty

Společnost MasterCard připravila pro držitele svých karet soutěž s názvem „4 země, 4 města, 4 dobří přátelé: k nezaplacení“. Kampaň je určena pro zákazníky, kteří budou v období od 10. června 2010 do 31. srpna 2010 platit za své nákupy v zahraničí kartou MasterCard. 

Společnost MasterCard připravila pro držitele svých karet soutěž s názvem „4 země, 4 města, 4 dobří přátelé: k nezaplacení“. Kampaň je určena pro zákazníky, kteří budou v období od 10. června 2010 do 31. srpna 2010 platit za své nákupy v zahraničí kartou MasterCard. Jako hlavní cena je připraven pro výherce speciální zájezd po Evropě, soutěží se i o řadu dalších atraktivních cen.
Společnost MasterCard připravila pro své zákazníky exkluzivní soutěž nazvanou „4 země, 4 města, 4 dobří přátelé: k nezaplacení“. Soutěž je určena pro všechny držitele osobních platebních karet MasterCard nebo MasterCard Electronic, kteří svoji platební kartu použijí k platbě za zboží nebo služby na kterémkoliv obchodním místě mimo území České republiky v období od 10. 6. 2010 do 31. 8. 2010. Následně stačí, aby držitel karty zaslal SMS zprávu, kde popíše svůj zážitek s přáteli k nezaplacení ve správném formátu na telefonní číslo +420 736 363 363.
Formát soutěžních SMS zpráv je MCmezeraJMENO­mezeraPRIJMENI­mezeraTEXT a text musí být v max. délce 320 znaků. Zaslané soutěžní SMS texty bude posuzovat odborná porota. „Výhercem hlavní soutěže se stane deset držitelů platebních karet, kteří v období trvání soutěže uskuteční platbu kartou v zahraničí a jimiž zaslanou SMS zprávu vyhodnotí odborná porota jako jednu z deseti nejlepších soutěžních SMS zpráv. Šanci na výhru budou mít texty, které nejvýstižněji naplní slogan naší soutěže: zážitek k nezaplacení,“ říká Pavel Javorský, obchodní ředitel MasterCard Europe pro Českou republiku.
První cenou v této soutěži je exkluzivní zájezd pro výherce a jeho tři přátele v celkové hodnotě 400 000 Kč po Evropě (4 země/4 města/4 osoby/8 dní) od cestovní kanceláře FISCHER. Poukázku nelze vyměnit za peněžní hotovost. Výherci druhého až pátého místa získají 3 fotoaparáty Canon v hodnotě 50 000 Kč. Pro šesté až desáté místo je připraveno 5 DVD přehrávačů Philips v hodnotě 10 000 Kč.
V rámci toho projektu bude probíhat také vedlejší soutěž, kdy díky internetovému hlasování rozhodne o vítězi veřejnost. Výhrou ve vedlejší soutěži, jejíž vítěze určuje veřejnost, je 12 poukázek na víkendový pobyt pro dva v Hotelu Kempinski ve Vysokých Tatrách. „Internetová soutěž bude probíhat ve dvanácti týdnech, kdy každých sedm dní vzejde z internetového hlasování jeden vítěz. Hlasování pro každý týden začíná vždy následující čtvrtek po konci předchozího soutěžního období (formát čtvrtek – středa). Každý hlasující může dát každý týden z jedné IP adresy 5 hlasů libovolným soutěžícím,“ upřesnila Tereza Janková, marketingová manažerka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko.
K soutěži bude pořadatelem zřízena telefonická linka +420 234 718 505 určena pro případné dotazy soutěžících. Linka bude dostupná v pracovní dny od 9:00 – 17:00 hodin a bude obsluhována živým operátorem. Speciálně pro tuto soutěž jsou také zřízeny webové stránky www.mastercar­d.cz/soutez, kde bude probíhat hlasování vedlejší soutěže a je zde také veřejně zpřístupněný herní plán nebo podmínky celé soutěže.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.