« Zpět

UniCredit Bank nabízí platební kartu, do které vidíte!

| 9. listopadu 2011 - 10:07 | Zprávy | Karty

[Tisková zpráva] UniCredit Bank začala svým klientům nabízet výjimečnou platební kartu. V souvislosti s reklamní kampaní známou i z televizních obrazovek „Život je mnohem snadnější, když do věcí vidíte!“ vydává UniCredit Bank od 1. listopadu průhlednou debetní kartu VISA Electron. 

[Tisková zpráva] UniCredit Bank začala svým klientům nabízet výjimečnou platební kartu.V souvislosti s reklamní kampaní známou i z televizních obrazovek „Život je mnohem snadnější, když do věcí vidíte!“ vydává UniCredit Bank od 1. listopadu průhlednou debetní kartu VISA Electron.
Cílem kampaně je představit klientům zcela transparentní produkty banky, které namaskují žádné skryté poplatky nebo další podmínky, a to ať už se jedná o osobní konta, platební karty či internetové bankovnictví.

„UniCredit Bank je banka, která nic neskrývá a snaží se, aby její produkty byly pro klienty přehledné a transparentní.“ uvedl Leoš Pokorný, manažer kartového oddělení UniCredit Bank. „Průhledná karta má symbolizovat tuto transparentnost a jednoduchost při každodenních platbách.“

Nová průhledná debetní kartu VISA Electron je k většině Osobních kont UniCredit Bank zdarma a navíc banka těmto klientům umožňuje realizovat bezplatné výběr z téměř 19 tisíc bankomatů skupiny UniCredit prakticky po celé Evropě.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Trvaly pobyt v zahranici - ucet  v "cz"  jak just obdrzet  - platebni kartu?