« Zpět

UniCredit Bank: Karta Miles & More s dvojnásobkem mil

| 19. října 2011 - 9:46 | Zprávy | Karty

[Tisková zpráva] K prvnímu výročí uvedení kreditní karty Miles & More od UniCredit Bank v České republice získají noví držitelé karty 2× více mil za platby kartou, a to až do konce ledna 2012. 

Mimo to UniCredit Bank v rámci jednoho z nevýznamnějších evropských věrnostních programů Miles & More připisuje za první použití karty vstupní bonus ve výši 10 000 mil, což odpovídá ceně akční bonusové letenky např. z Vídně do Moskvy.
„Za bezmála rok jsme našim klientům za používání karty nadělili míle v celkové výši odpovídající ceně bonusové letenky, se kterou by její majitel více než 15× obletěl svět první třídou,“ říká Leoš Pokorný, vedoucí oddělení karet UniCredit Bank. Jak dále uvedl: „Tato unikátní karta, ve které se snoubí prvky tradičního leteckého věrnostního programu s dalšími atraktivními službami, řadí svého držitele do skupiny majitelů prestižních prémiových karet. Kreditní karta Miles & More nenabízí jen možnost, jak pohodlně a flexibilně platit po celém světě, svému držiteli nyní přináší mimo jiné až 10 mil za každých 100 Kč zaplacených kartou a jejich neomezenou platnost, dodatkovou kartu pro blízkou osobu zdarma nebo exkluzivní cestovní pojištění v ceně karty, stejně jako automatické členství v benefitním programu MasterCard ELITE.“

Nabídku kreditní karty Miles & More představují dvě varianty – Miles & More Standard a Miles & More Gold. Kreditní karta Miles & More poskytuje svému držiteli automaticky členství v programu Miles & More, založeným leteckou společností Lufthansa v roce 1993, který současně patří mezi jeden z nejúspěšnějších evropských věrnostních programů pro stálé zákazníky. UniCredit Bank je jedinou bankou v České republice, která tento produkt na českém trhu nabízí.

Podávat žádosti o vydání kreditní karty Miles & More je na kterékoli pobočce UniCredit Bank a UniCredit Bank Expres. Další informace lze získat návštěvou webu uvedených společností na www.lufthansa.com, www.miles-and-more.com, www.unicredit­bank.cz nebo telefonátem na informační linku UniCredit Bank 800 144 441 (z České republiky).

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.