« Zpět

U parkovacích automatů ruzyňského letiště nově také s kartami Diners Club International a American Express

| 20. června 2008 - 10:13 | Zprávy | Karty

Od pondělí 9. června 2008 lze u parkovacích automatů na pražském letišti nově platit parkovné také platebními kartami společností Diners Club International a American Express.

Parkovací automaty akceptující platební karty zprovoznila UniCredit Bank ve spolupráci se společností SONET a společností DESIGNA Parking & Access v roce 2006. V té době byla UniCredit Bank první a jedinou bankou v ČR, která tuto službu nabízela.

?Jsme rádi, že na rostoucí zájem o placení kartami na parkovacích automatech se nám podařilo rychle zareagovat rozšířením druhů přijímaných platebních karet. Tato nová možnost je nyní k dispozici nejen všem stávajícím klientům UniCredit Bank, kteří již parkovací automaty ve spolupráci s námi využívají, ale i novým zájemcům o tento stále populárnější produkt,? uvádí Tereza Kuklíková, manažerka oddělení Acquiring UniCredit Bank.

?Pro společnost DESIGNA Parking & Access šlo o první projekt na světě, kdy bylo zákazníkovi umožněno platit v on-line připojení. Na základě pozitivní zkušenosti z ruzyňského letiště je tato možnost nabízena pro naši klientelu na všech kontinentech s tím, že tento způsob platby značně zvyšuje bezpečnost prováděných bankovních transakcí,? doplňuje Milan Zelenka, jednatel společnosti DESIGNA Parking & Access.

?Zprovoznění akceptace karet American Express velice vítáme a současně oceňujeme hladkou spolupráci s UniCredit Bank. Využití této služby očekáváme jak od klientely s našimi privátními kartami, tak především i od silné skupiny držitelů korporátních karet z ČR a zahraničí,? říká Richard Nezval, obchodní ředitel pro Českou republiku, American Express GNS.

Novinku komentuje také Miloslav Bouček, marketingový ředitel Diners Club International: ?Akceptace našich karet na parkovacích automatech byl našimi klienty dlouhodobě očekávaný projekt. Jsme rádi, že jim tuto v současnosti exkluzivní a přitom praktickou službu můžeme ve spolupráci s UniCredit Bank nabídnout.?

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.