« Zpět

Téměř 2 miliony korun vybrali z mobilního bankomatu České spořitelny návštěvníci Colours of Ostrava

| 22. července 2010 - 8:59 | Zprávy | Karty

Návštěvníci festivalu Colours of Ostrava provedli během čtyř festivalových dní 1 602 výběrů hotovosti z mobilního bankomatu České spořitelny v celkovém objemu 1 946 200 Kč. Průměrná výše výběru činila zhruba 1 215 Kč. Služeb mobilního bankomatu mohou v červenci a srpnu využít také návštěvníci festivalu Hrady.cz. S Chytrou kartou České spořitelny mohou navíc účastníci festivalu Hrady.cz získat vstupenky s 50% nebo 25% slevou.


„Lidé projevili o náš mobilní bankomat veliký zájem. Během festivalů Rock for People, Colours of Ostrava a hradu Točník, prvního z festivalů Hrady.cz, vybrali návštěvníci 5 239 600 Kč, což je téměř o 50 % více něž na všech festivalech v loňském roce,“ uvedl Tomáš Kolář, ředitel korporátního marketingu a sponzoringu České spořitelny. „Během léta mohou lidé využít služeb našeho mobilního bankomatu ještě na dalších šesti hradech v Čechách a na Moravě,“ dodal Tomáš Kolář.
V letošním roce se uskuteční šestý ročník festivalu Hrady.cz. Česká spořitelna festival podporuje od samého počátku. Klienti České spořitelny, kteří vstupenky na festival zaplatí Chytrou kartou České spořitelny, získají 25% slevu. Pro ty, co si v době od 20. června 2010 do 20. srpna 2010 pořídí Chytrou kartu České spořitelny, čeká dokonce sleva ve výši 50%. Banka také instaluje mobilní bankomat na hrady Švihov, Rožmberk nad Vltavou, Bezděz, Bouzov, Veveří a Hradec nad Moravicí.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.