« Zpět

Splátková karta Poštovní spořitelny jde nově využít i na poště

| 9. července 2010 - 11:06 | Zprávy | Karty

Poštovní spořitelna vylepšuje funkčnost Splátkové karty. Od 1. července může každý majitel splátkové karty vybírat hotovost a platit za služby na poštách. Držitelé těchto karet tak budou mít k dispozici kromě 700 bankomatů také síť 3300 poboček České pošty.


„Tato novinka bude velkou výhodou především pro klienty, kteří nemají v blízkosti žádný bankomat, ale naopak mají v dosahu poštu. Nově tak budou moci vkládat a vybírat hotovost, zaplatit za zboží zaslané na dobírku nebo koupit dálniční známku pomocí Splátkové karty,“ vypočítal novinky Milan Jursík, manažer marketingu Poštovní spořitelny.
Splátková karta je malá půjčka, která zajistí jednoduchý a rychlý přístup k penězům. Nabízí jistotu, že splátky nepřerostou přes hlavu – jsou totiž tak malé, že nezatíží finanční rozpočet. Navíc předčasné splacení je možné kdykoliv a bez poplatků.
Informace o platebních kartách naleznete zde
Se Splátkovou kartou se neplatí žádný poplatek za vedení a správu úvěru, navíc není potřeba mít účet u Poštovní spořitelny. Opakovaně se dá čerpat úvěr až ve výši 20 000 Kč. Splátkovou kartou se dá platit za nákupy v obchodech či na internetu a vybírat hotovost, díky CashBacku i na pokladnách vybraných obchodů. S kartou navíc každý dostane slevu na nákup pohonných hmot 0,40 Kč na litr u čerpacích stanic Čepro EuroOil.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.