« Zpět

Soutěž o exkluzivní dovolenou v hodnotě 750 000 Kč má svého vítěze

| 24. února 2011 - 11:14 | Zprávy | Karty

Tuzemská pobočka Citibank dnes na pražském letišti předala poukaz na dovolenou v souostroví Seychely. Luxusní pobyt byl hlavní cenou v soutěži se zlatými Citi kreditními kartami.  V září loňského roku proběhla pro držitele Citi kreditní karty Gold, Citi ČSA kreditní karty Gold i World a O2 Citi zlaté kreditní karty soutěž o nejvyšší výhru v historii Citibank Europe plc. 

Tuzemská pobočka Citibank dnes na pražském letišti předala poukaz na dovolenou v souostroví Seychely. Luxusní pobyt byl hlavní cenou v soutěži se zlatými Citi kreditními kartami. V září loňského roku proběhla pro držitele Citi kreditní karty Gold, Citi ČSA kreditní karty Gold i World a O2 Citi zlaté kreditní karty soutěž o nejvyšší výhru v historii Citibank Europe plc. Svým držitelům tyto kreditní karty nabízejí jedinečné výhody a vysoký kreditní limit až do výše 600 000 Kč. K zapojení se do soutěže stačilo klientům banky jediné, a to uhradit v daném termínu konání soutěže výše uvedeným typem Citi kreditní karty alespoň 10 000 korun.

Hlavním výhercem se stal významný klient Citibank z Brna, za kterého dnes v prostorách salonku Citibank na pražském letišti převzala poukaz v hodnotě 750 000 Kč jeho manželka. „Výherce se s celou rodinou podívá na souostroví Seychely v Indickém oceánu,“ přibližuje výhru George Denisenko, ředitel divize spotřebitelských úvěrových produktů Citibank v České republice. „Citibank držitele svých kreditních karet pravidelně odměňuje, a to nejen systémem zajímavých slev u obchodníků, ale také nejrůznějšími soutěžemi,“ upřesňuje Denisenko.

Zlatá kreditní karta je prestižní platební nástroj, jenž ke kreditnímu limitu až do výše 600 000 Kč nabízí také bezúročné období až na 55 dní, které patří k těm nejdelším na českém trhu. Kromě vysokého kreditního limitu je možné využít také významných slev u partnerských obchodníků v rámci programu Gold Club nebo Citi Club a širokou nabídku volitelných pojištění ke kreditní kartě.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.