« Zpět

Poštovní spořitelna předala výhercům soutěže VISA Europe zájezdy na MS v Africe

| 8. července 2010 - 9:53 | Zprávy | Karty

Soutěž VISA Europe o zájezdy na fotbalové MS 2010 v JAR zná své vítěze. Jsou mezi nimi i tři klienti Poštovní spořitelny, kteří si díky správným tipům zasloužili lákavé ceny. Dva ocenění se podívají na týdenní zájezd do Afriky, další si domů odnesl televizi Sony Bravia.


Soutěžit mohl každý, kdo v době soutěže použil při nákupu platební kartu VISA/VISA Elektron. Poté soutěžící odpovídali na otázku, kolik plateb bude registrováno v průběhu trvání akce od 1. 3. do 25. 4. 2010. „Správná odpověď nakonec byla 44 262 plateb,“ prozradil Petr Vondráček, manažer marketingové komunikace Poštovní spořitelny.
V soutěži se celkem rozdalo 560 kopií oficiálního míče MS Jabulani, osm Sony Playstation 3, deset televizí Sony Bravia, dva zájezdy pro dvě osoby do Afriky, zájezd pro dva na zápas MS v JAR a hlavní cena zájezd na finále MS v JAR 2010.
Poštovní spořitelna poskytuje klientům své služby v nejširší obchodní síti. Využít tak mohou 52 Finančních center nebo více než 3300 poboček České pošty, z nichž některé jsou dostupné i o víkendu. Zákazníci mají k dispozici také 2800 finančních poradců ČMSS nebo více než 700 bankomatů.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.