« Zpět

Nový program Citi Club pomáhá zahnat chmury ze současné ekonomické situace

| 13. února 2009 - 12:42 | Zprávy | Karty

Zpráva pro všechny, kteří rádi nakupují výhodně – uživatelé všech kreditních karet od Citibank získají při nákupu slevy až 25%. Využívat slev u obchodníků až ve výši 25 % mohou od nynějška všichni držitelé všech Citi kreditních karet bez rozdílu. Všichni držitelé Citi kreditních karet nyní mohou využívat exkluzivního věrnostního programu Citi Club, který právě spouští Citibank ve spolupráci se svými obchodními partnery.

Využívat slev u obchodníků až ve výši 25 % mohou od nynějška všichni držitelé všech Citi kreditních karet bez rozdílu. Všichni držitelé Citi kreditních karet nyní mohou využívat exkluzivního věrnostního programu Citi Club, který právě spouští Citibank ve spolupráci se svými obchodními partnery.

Zpráva pro všechny, kteří rádi nakupují výhodně – uživatelé všech kreditních karet od Citibank získají při nákupu slevy až 25%

Na základě zpětné vazby od zákazníků tak všichni držitelé kreditních karet od Citibank – včetně držitelů zlaté Citi kreditní karty, co-brandovaných kreditních karet O2-Citi, ČSA-Citi a Shell MasterCard od Citibank, stejně jako kreditní karty Classic, za kterou se neplatí žádný roční poplatek – mohou nyní využívat výhod tohoto exkluzivního programu.

"Neustále nasloucháme našim klientům a zlepšujeme produkty a služby tak, abychom dokázali naplnit jejich zvyšující se potřeby v oblasti finančních služeb. Proto jsme se rozhodli spustit tento program pro všechny držitele našich kreditních karet včetně těch, kteří mají základní variantu Classic, tedy kartu, za jejíž vydání a vedení se neúčtuje žádný poplatek," uvedl Marek Dostál, ředitel segmentu kreditních karet a dodal: "Slevy u obchodníků, kteří jsou součástí Citi Clubu, dosahují výše od pěti do pětadvaceti procent. Tento program je unikátní v tom, že zákazníci nemusí sbírat žádné body, díky nimž v budoucnu dostanou nějaký benefit. Slevu získají hned při placení, přímo u obchodníka zaplatí o uvedenou slevu méně."

Mezi partnery Citi Clubu je nyní 17 prodejců či značek z různých segmentů jako jsou například Baumatic, Eta, Garmin, Eiffel optic, Natuzzi, Tom Tailor, Storm, velké množství restaurací, ale i další. Klientovi stačí k získání slevy jen zaplatit Citi kreditní kartou, o nic dalšího se nemusí starat.

Držitelé zlaté kreditní a debetní karty - vedle toho, že mohou využívat slev v rámci Citi Clubu - získávají přístup k výhodám Gold Clubu (dříve Privilege Program), jenž byl připraven exkluzivně pro ně. Více než 70 partnerů tohoto programu nabízí držitelům zlaté kreditní karty celou řadu slev a nadstandardní servis z oblasti módy, gastronomie, sportu, zábavy a životního stylu.

"Vzhledem k tomu, že zlatá karta je prestižním platebním nástrojem určeným velmi náročné klientele, vybíráme partnery tohoto programu z oblasti prémiového zboží a služeb. Mezi partnery patří např. řetězec restaurací Ambiente, Hotel InterContinental, prodejny Beltissimo, Butik Beáta Rajská, Montblanc, Holmes Place Premium Anděl, prodejny Pařížská 13 a 18 nabízející módní zboží světových značek jako je např. Giorgio Armani, Fendi, Sergio Rossi, Tod´s, Versace a celá řada dalších," vysvětlila Miroslava Misíková, marketingová manažerka Citibank.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.