« Zpět

Na Open Air Festival s platební kartou MasterCard

| 10. srpna 2010 - 11:01 | Zprávy | Karty

Držitelé karet MasterCard a Maestro, kteří vyrazí 12. – 14. srpna na Open Air Festival, který se koná na letišti v obci Panenský Týnec, se nemusí zatěžovat plánováním finanční hotovosti ani strachováním o její bezpečnost. K dispozici jim bude 6 platebních terminálů umístěných nejen na pokladnách, ale i v barech, občerstveních a prodejních stáncích.


Spolupráce mezi MasterCard a organizátory festivalu přináší návštěvníkům velké výhody. Nemusí totiž dopředu zvažovat, kolik peněz si s sebou na festival vzít. Místo toho mohou využít svou platební kartu a zaplatit s ní přímo v areálu za své festivalové výdaje. „Na festivalech, na kterých se nenachází žádný bankomat a není možnost platby kartou, nosí řada lidí po kapsách i velké obnosy peněz. Pro jejich větší pohodlí, bezpečnost i flexibilitu je na letošním Open Air Festival zajištěno 6 platebních terminálů.,“ říká Pavel Javorský, ředitel kanceláře MasterCard Europe pro Českou republiku.
Díky platební kartě je možné si užít tento multižánrový festival plný zábavy opravdu bez starostí. Přímo na travnaté pláni si lze dopřát oblíbený nápoj nebo let helikoptérou bez jediné koruny v kapse. Za platbu kartou MasterCard nebo Maestro navíc každý návštěvník získá malý dárek, který mu zpříjemní festivalovou atmosféru.
Pro soutěživé typy připravil MasterCard turnaj v plážovém fotbale. Kdy se můžete s partou přátel nejen skvěle pobavit, ale také vyhrát hodnotné ceny. „Zúčastnit se může opravdu každý, pravidla beach fotbalu jsou podobná pravidlům futsalu. Na hřišti jsou 4 hráči a jeden brankář,“ upřesňuje Pavel Javorský. „Beach fotbal s MasterCard“ nabídne jedinečnou kombinaci letní zábavy s poslechem festivalové hudby.
Hvězdami Open Air Festivalu budou norští Röyksopp, britská taneční formace Faithless a dále indie kapela Kasabian, zářící hvězda současné anglické kytarové scény. Těšit se také můžete třeba na Richarda Müllera, Monkey Bussines, Sunshine, Buty nebo na kapelu Čechomor a desítky dalších interpretů z České republiky i ze zahraničí„Festival však nenabídne jen hudební zábavu,“ láká na doprovodný program manažerka festivalu Marie Marková. „V areálu vyroste například 11metrová obří bungee trampolína, bude možnost vyzkoušet si zorbing, zahrát si beach fotbal a mnoho dalšího… To vše v rámci sportovní a adrenalinové zóny,“ dodala Marie. Na své si ale přijdou i rodiny s dětmi, pro nejmenší si festival připravil speciální dětskou zónu. V areálu vyroste také festivalová školka, ve které si budou moci rodiče „odložit“ své potomky a jít se bavit bez obav o program svých dětí. O ty se totiž postarají hodné „tety“ učitelky.
Open Air Festival
Areál Open Air Festivalu leží jen 50 kilometrů od Prahy, na letišti v obci Panenský Týnec. Open Air Festival je novým formátem akce na české festivalové mapě. Vyznačuje se přívlastkem „multi”. Je multi: kulturní, žánrový, aktivní a zábavný. Co to ale přesně znamená? Nabídne zábavu pro celou rodinu, kvalitní zázemí, české i zahraniční hudební hvězdy, divadelní vystoupení a workshopy. Více informací najdete na internetových stránkách www.openairfes­tival.cz.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.