« Zpět

Morava má nový trumf – HSBC Premier Kontaktní centrum

| 2. září 2008 - 10:24 | Zprávy | Karty

Mezinárodní bankovní a finanční skupina HSBC pokračuje ve své úspěšné expanzi v České republice. Od září mají klienti v Brně, v Mečové ulici 10, k dispozici nové Kontaktní centrum poskytující služby HSBC Premier. HSBC Premier je první celosvětově propojená bankovní služba.

Mezinárodní bankovní a finanční skupina HSBC pokračuje ve své úspěšné expanzi v České republice. Od září mají klienti v Brně, v Mečové ulici 10, k dispozici nové Kontaktní centrum poskytující služby HSBC Premier.

V centru moravské metropole v objektu Velký Špalíček bude banka HSBC poskytovat zcela nový způsob globálního bankovnictví šitého na míru. „Naše Kontaktní centrum Vás přivítá s nabídkou HSBC Premier jako první na Moravě. Jsme patřičně pyšní, že naši klienti mohou využít balíčku služeb s mezinárodním rozměrem.“ říká Petr Adámek, ředitel HSBC Premier Kontaktního centra.

HSBC Premier je první celosvětově propojená bankovní služba. V České republice ji mezinárodní banka HSBC začala nabízet v březnu letošního roku. Klienti získávají vysoký standard služeb po celém světě. „Z výhod HSBC Premier lze namátkou jmenovat například výběry z jakéhokoliv bankomatu na světě bez poplatků, informace o investičních příležitostech, HSBC Premier Osobního bankéře, založení účtu v zahraničí zdarma nebo zprostředkování mezinárodní hypotéky.“ dodává Jiří Zelinka, ředitel Osobních finančních služeb HSBC banky.

O HSBC

HSBC Bank plc otevřela svou českou pobočku v květnu 1997. Poskytuje komplexní nabídku bankovních služeb zaměřených na místní a mezinárodní společnosti a pod hlavičkou HSBC Premier i služby osobního bankovnictví pro jednotlivce. Skupina HSBC sídlící v Londýně je jednou z největších bankovních a finančních organizací na světě. Ve více než 9 500 pobočkách v 85 zemích a teritoriích světa poskytuje služby 128 milionům klientů a zaměstnává 330 000 pracovníků. HSBC se letos podle časopisu Forbes stala největší společností světa.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.