« Zpět

MoneyCard s čipem a řadou praktických „vychytávek“

| 4. března 2009 - 12:20 | Zprávy | Karty

Platební příkazy a změna PIN kódu na bankomatech, čipy, on-line transakce, nový design, MasterCard Unembossed – to jsou jen některé novinky z kuchyně MoneyCard. MoneyCard patří k nejrozšířenějším kreditním kartám na českém trhu - ke konci loňského roku ji aktivně využívalo téměř čtvrt milionu Čechů. GE Money pro ně připravila bohatou nadílku v podobě nových služeb, širší akceptační sítě, atraktivního designu a lepšího zabezpečení.

Platební příkazy a změna PIN kódu na bankomatech, čipy, on-line transakce, nový design, MasterCard Unembossed – to jsou jen některé novinky z kuchyně MoneyCard. MoneyCard patří k nejrozšířenějším kreditním kartám na českém trhu - ke konci loňského roku ji aktivně využívalo téměř čtvrt milionu Čechů. GE Money pro ně připravila bohatou nadílku v podobě nových služeb, širší akceptační sítě, atraktivního designu a lepšího zabezpečení.
Platby on-line za nákupy na internetu, zadávání platebních příkazů prostřednictvím bankomatu, vlastní volby PIN kódu nebo výběry hotovosti v obchodě rychle získávají na oblibě. MoneyCard je také nově vybavena čipem, který dnes představuje jednu z nejmodernějších technologií zabezpečení karty.

MoneyCard – kreditka se širokými možnostmi použití
"MoneyCard patří k nejoblíbenějším kreditním kartám na českém trhu. Je to výsledek naší schopnosti dlouhodobě pružně reagovat na poptávku. Snažíme se upravovat parametry MoneyCard tak, aby stále patřila ke špičce na trhu, a počet jejích spokojených majitelů nám ukazuje, že se nám to daří," řekla Lucie Soukupová, produktová manažerka GE Money.
Poslední novinky a změny u MoneyCard:

MasterCard Unembossed
Od 8. února přestala GE Money vydávat MoneyCard ve verzi Maestro a místo ní poskytuje klientům vyšší typ karty - elektronickou platební kartu MasterCard Unembossed. Ta má mnohem širší akceptační síť v ČR i ve světě než Maestro (je téměř totožná s akceptační sítí MasterCard) a je možné s ní platit i v prostředí internetu.

MoneyCard je tak nyní klientům k dispozici ve dvou variantách:
Embosovaná MasterCard Standard
Neembosovaná MasterCard Unembossed

Platba na internetu
Prostřednictvím kreditní karty MoneyCard je možné nakupovat a platit přes internet. Stačí si pouze tuto službu zdarma aktivovat na telefonním čísle 224 442 424. Majitelé karet mají současně možnost na této telefonní lince kdykoliv zpětně kartu pro transakce na internetu zablokovat. Například po provedení transakce, když nepočítají, že by kartu pro on-line nákupy v blízké době využili. Blokace je rovněž zdarma.

Platební příkazy
Unikátní a velmi vyhledávanou službou poskytovanou držitelům MoneyCard je zadávání platebních příkazů na bankomatech GE Money Bank. Klienti tak například mohou poslat peníze z MoneyCard na jiný účet, zaplatit fakturu, měsíční vyúčtování za mobilní telefon, zaplatit dovolenou, atd. GE Money tuto službu nabízí od září loňského roku. "O rostoucí oblibě komfortního a rychlého zasílání platebních příkazů prostřednictvím bankomatů svědčí fakt, že jen za poslední 4 měsíce loňského roku tímto způsobem klienti uskutečnili platby v hodnotě přes 11 milionů korun. Průměrně lidé zadávají platební příkazy ve výši kolem 5 tisíc korun," řekla Lucie Soukupová, produktová manažerka GE Money.

Čip
Kreditní karta MoneyCard je nově vybavena čipem, který představuje jednu z nejmodernějších technologií zabezpečení karty. U karet vybavených čipem se autorizace platby provádí zadáním PIN kódu i při placení u obchodníka, a možnost zneužití karty je tím prakticky vyloučena.

Změna PIN na bankomatu
Zapamatovat si automaticky generovaný PIN kód bývá mnohdy obtížné, proto si jej mohou držitelé MoneyCard kdykoliv změnit na kombinaci, kterou si sami zvolí a která jim z hlediska zapamatovatelnosti nejvíce vyhovuje. Změnu PIN kódu mohou provést na jakémkoliv z více než 600 bankomatů GE Money Bank.

Nový design
Karta MoneyCard prošla rovněž redesignem. Nyní má nový moderní design s převládající červenou barvou.

Cash Back
Další výhodu představuje možnost výběru na pokladně u obchodníka. Obchodník však musí podporovat službu Cash Back.

Platební karta MoneyCard
Ke kreditní kartě MoneyCard se váže řada výhod, např. bezúročné období až 50 dní na bezhotovostní nákupy, flexibilní splácení, kdy si klient sám volí, kdy a kolik zaplatí. Držitel karty MoneyCard má také k dispozici řadu doplňkových služeb, jako jsou nejrůznější druhy pojištění.
K 31.12. 2008 vydáno 240 tisíc aktivních platebních karet MoneyCard. Během roku 2008 se prostřednictvím MoneyCard uskutečnilo více jak 2 miliony transakcí v celkové hodnotě 4 111 milionu Kč.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.