« Zpět

MasterCard: Vyberte si svou ideální kreditní kartu

| 23. dubna 2009 - 10:55 | Zprávy | Karty

Na internetové stránce www.kreditka.cz představila společnost MasterCard novou funkci – vyhledávač kreditních karet. Držitelé si tak mohou podle různých parametrů srovnat aktuální nabídku kreditních karet MasterCard a vybrat z nich tu, která nejlépe vyhovuje jejich požadavkům.

Na internetové stránce www.kreditka.cz představila společnost MasterCard novou funkci – vyhledávač kreditních karet. Držitelé si tak mohou podle různých parametrů srovnat aktuální nabídku kreditních karet MasterCard a vybrat z nich tu, která nejlépe vyhovuje jejich požadavkům.

Unikátní internetový projekt spustila na konci roku 2008 společnost MasterCard. Pro všechny uživatele a zájemce o kreditní karty připravila sofistikovanou internetovou stránku www.kreditka.cz, kde se návštěvník může formou zábavné prezentace, dozvědět o možnostech využívání platebních karet a to hned v několika běžných platebních situacích. Příběhy, které návštěvník na stránkách prožívá, jsou nastaveny tak, aby ukázaly rozdíly v používání debetních, kreditních karet a hotovosti.
Nově si návštěvníci www.kreditka.cz mohou vyzkoušet Vyhledávač kreditní karty. Tento užitečný nástroj vyvinula společnost MasterCard ve spolupráci s českými vydavateli kreditních karet MasterCard. Při vyhledávání kreditní karty, která bude pro daného zájemce optimální, si každý může zvolit ta kritéria využívání karty, která považuje za nejdůležitější. Na základě vybraných kritérií mu vyhledávač následně vygeneruje užší výběr karet, který si zájemce může prohlédnout a jednotlivé karty mezi sebou vzájemně porovnávat. Ve vyhledávači jsou obsaženy všechny podstatné informace – vydavatel karty, cena za vydání karty, poplatky za vedení karty, délka bezúročného období a další. Pro kompletní informace o daném produktu je u každé karty umístněn odkaz na internetovou stránku karty.
"Podle informací, které má společnost MasterCard k dispozici, veřejnost stále cítí potřebu blíže se informovat o finančních produktech, které jsou v Čechách nabízeny. Internetové stránky jsou díky srozumitelnému kreslenému příběhu ideálním nástrojem, který může lidem na konkrétních případech poukázat na výhody využití buď debetní, nebo kreditní karty. Zájemcům o kreditní kartu může nově prostřednictvím přehledné a aktuální nabídky pomoci při výběru produktu, který bude pro jejich potřeby ideální," poukazuje Pavel Javorský, ředitel kanceláře MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko.
Stránka kreditka.cz obsahuje také řadu užitečných informací a praktických rad pro držitele karet. Kromě běžného placení spotřebního zboží se zájemce o kartu může dozvědět například také o možnostech splácení úvěru a jak se vyvarovat zbytečnému zadlužení. Součástí stránek je také formulář pro zasílání dotazů na společnost MasterCard.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.