« Zpět

MasterCard: O2 Sázavafest je první open air festival, kde je možné platit kartou

| 29. července 2008 - 10:47 | Zprávy | Karty

Návštěvníci O2 Sázavafestu letos poprvé nemusí zvažovat, kolik si s sebou vzít peněz. Se svou platební kartou MasterCard a Maestro budou moci pokrýt veškeré výdaje a to aniž by museli hledat bankomat. Přímo v areálu O2 Sázavafestu bude připraveno 6 platebních terminálů. A nejen to.

Návštěvníci O2 Sázavafestu letos poprvé nemusí zvažovat, kolik si s sebou vzít peněz. Se svou platební kartou MasterCard a Maestro budou moci pokrýt veškeré výdaje a to aniž by museli hledat bankomat. Přímo v areálu O2 Sázavafestu bude připraveno 6 platebních terminálů. A nejen to.

Společnost MasterCard, hlavní partner festivalu O2 Sázavafest, připravila pro návštěvníky festivalu řadu novinek a inovací. O2 Sázavafest tak bude úplně prvním open air festivalem, kde se nemusí návštěvníci spoléhat pouze na obsah svých peněženek a mohou platit i prostřednictvím platebních karet MasterCard a Maestro. Přímo na místě jim bude k dispozici 6 platebních terminálů. Všichni návštěvníci festivalu navíc budou moci změřit své síly při hře v obřím nafukovacím stolním fotbalu, tzv. human socceru.

"V blízkém okolí O2 Sázavafestu není umístěn bankomat, a tak byli v minulosti návštěvníci odkázáni jen na hotovost, kterou si přinesli s sebou. Riskovali tím, že nesprávně odhadnou množství potřebných peněz a dostanou se do úzkých. V letošním roce ale účastníci festivalu poprvé nebudou muset zvažovat, kolik si přivést hotovosti. Výdaje za vstupné, občerstvení a dárkové předměty mohou totiž pohodlně rozprostřít mezi hotovost a platební kartu," uvedl Ján Čarný, generální ředitel MasterCard Europe pro Českou republiku, Slovensko a Ukrajinu.

Výhodou platebních karet je nejen neustálý přístup k finančním prostředkům na účtu, ale také větší bezpečnost ve srovnání s hotovostí. Na uživatele platebních karet MasterCard čeká navíc na festivalu řada překvapení. Kromě akceptace karet jsou pro klienty MasterCard připraveny i drobné dárky za platbu kartou.

Společnost MasterCard se rovněž zapojila do přípravy doprovodného programu. Všichni návštěvníci O2 Sázavafestu si tak budou moci zahrát tzv. human soccer, což je obdoba stolního fotbalu, který zná většina lidí z restaurací. Human soccer je velké nafukovací fotbalové hřiště s pohyblivými rourami, v němž jsou klasické figurky stolního fotbalu nahrazeny živými lidmi. Hrát může maximálně dvanáct hráčů, kteří jsou připevněni k rourám a mohou se pohybovat pouze do stran. Pro pobavení je možné naplnit dno hřiště vodou.

"Věřím, že návštěvníci O2 Sázavafestu přivítají alternativní zábavně-sportovní program, a že human soccer přinese spoustu zážitků nejen těm, kteří se odváží hrát, ale i divákům a fanouškům," dodává Jan Čarný.

Osmý ročník O2 Sázavafestu se uskuteční stejně jako v loňském roce v malebném prostředí Kácova v areálu Malá Strana. Sázavafest je vyhlášeným evropským multikulturním festivalem, který nabízí pětidenní program až na šesti scénách. Návštěvnost festivalu dosáhla již počtu 20 000 lidí a zájem o festival každým rokem stoupá. Na letošním ročníku vystoupí např. americký rapper Sean Kingston, legendární německé elektropopové trio Camouflage, z českých interpretů pak Kryštof, Monkey Business, Anna K a další.

Umístění nafukovacího fotbalového hřiště na human soccer bude označeno na pláncích areálu O2 Sázavafestu. Místa vybavená terminály pro platbu kartou budou označena akceptačními samolepkami přímo na místě festivalu.

Vstupenky jsou již nyní k dostání ve všech pobočkách Ticketpro.

Více informací o společnosti MasterCard najdete na www.viceomastercard.cz. Pro doplňující informace o O2 Sázavafestu navštivte www.sazavafest.cz.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.