« Zpět

Jediná karta, která za vás spoří na penzi

| 10. července 2008 - 8:42 | Zprávy | Karty

Nyní můžete při nákupech spořit své peníze na důchod. Tuto jedinečnou možnost vydělávat si na penzi, aniž by vás to něco stálo, máte díky AXA kartě. Když budete svoji platební kartou AXA platit za svoje běžné nákupy, z každého nákupu vám bude poskytnuta 0,3% sleva, která bude okamžitě automaticky připsána přímo na váš účet penzijního připojištění. Spořené peníze můžete ještě znásobit, když budete svoji AXA kartou platit u partnerů věrnostního programu AXA Club. Ke všem úsporám na vašem účtu penzijního připojištění bude navíc připsána státní podpora. Otevírá se vám i možnost uplatnit daňovou úlevu.

Karta bez poplatků

Platební karta AXA je vydávána zdarma. Pravidelné měsíční výpisy také nejsou zpoplatněny. Klienti mají navíc bezplatně přehled o stavu svého účtu penzijního připojištění na stránkách www.axa.cz. První rok je karta zcela bez poplatků za její vedení. I v dalších letech může být vedení platební karty AXA pro klienty zdarma, pakliže s ní uskuteční za rok nákupy v hodnotě alespoň 35 000 Kč.

AXA karta je mezinárodní platební karta Visa, na kterou je možné sjednat finanční rezervu ve formě předschváleného úvěrového limitu až do výše 30 000 Kč bez nutnosti dokládat příjem. S AXA kartou máte garantováno 45 denní bezúročné období a po jeho překročení činí měsíční úroková sazba ve výši 1,95 %.

S AXA platební kartou naspoříte o třetinu více

AXA karta je jen jedním z bonusů pro klienty

Na českém trhu patří penzijní připojištění k nejvyhledávanějším finančním produktům. Pouze klienti finanční skupiny AXA mají možnost díky používání platební karty automaticky spořit na svůj důchod. Jako klient finanční skupiny AXA máte navíc jedinečnou možnost stát se členem AXA Clubu a zároveň získat řadu dalších výhod.

Díky věrnostnímu programu AXA Club máte navíc možnost využívat bezplatnou asistenční službu od Home assistance AXA Club v celkové hodnotě 49 000 Kč ročně. Tato služba zahrnuje například odborné otevření zabouchnutých dveří, náhradní ubytování v důsledku havárie v domácnosti, odstranění příčiny havárie v domácnosti pověřeným řemeslníkem nebo právní poradenství při sousedských sporech a odpovědnosti za škodu. O členství v AXA Clubu je možné zažádat pomocí on-line Kontaktního formuláře. Tento program je určen současným i novým klientům společnosti AXA penzijního fondu. Díky členství v AXA Clubu tak mohou klienti AXA penzijního fondu čerpat nadstandardní a na českém trhu ojedinělé výhody.

Slevy při nákupech

V případě zájmu o podrobnější informace nás prosím kontaktujte na 841 111 121, nebo navštivte naše webové stránky www.axa.cz.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.