« Zpět

Jak správně používat kreditní kartu?

| 10. října 2008 - 10:20 | Zprávy | Karty

Jak správně používat kreditní kartu? To je předmětem nové vzdělávací kampaně, kterou v pátek 10. října 2008 spouští v Česku a na Slovensku společnost MasterCard. Kampaň připravená na základě internetového projektu Second Life se snaží prostřednictvím webových stánek www.kreditka.cz

Jak správně používat kreditní kartu? To je předmětem nové vzdělávací kampaně, kterou v pátek 10. října 2008 spouští v Česku a na Slovensku společnost MasterCard. Kampaň připravená na základě internetového projektu Second Life se snaží prostřednictvím webových stánek www.kreditka.cz (www.kreditky.sk) naučit interaktivním způsobem správnému používání kreditních karet.

"Při každém nákupu se lidé rozhodují, jakým způsobem jej uhradí. Většina z nich volí mezi hotovostí nebo platební kartou. Jen málokdo si uvědomuje, že neméně důležitá je volba mezi kreditní a debetní platební kartou. Správným používáním platebních karet lze přitom šikovně šetřit i při běžném nakupování," uvádí Ján Čarný, generální ředitel MasterCard Europe pro Českou republiku, Slovensko a Ukrajinu. Do budoucna se uvažuje o rozšíření portálu i na jiné finanční služby.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.