« Zpět

GE Money Multiservis ve spolupráci se společností Tesco nabízí co-brandovanou kreditní kartu

| 22. září 2009 - 11:25 | Zprávy | Karty

GE Money Multiservis a Tesco rozšiřují portfolio svých služeb o speciální co-brandovou kartu. Tato kreditní karta umožní svému držiteli získat za každý nákup v prodejnách body, jež může následně uplatnit jako slevu při dalším nákupu v obchodech Tesco. 

GE Money Multiservis a Tesco rozšiřují portfolio svých služeb o speciální co-brandovou kartu. Tato kreditní karta umožní svému držiteli získat za každý nákup v prodejnách body, jež může následně uplatnit jako slevu při dalším nákupu v obchodech Tesco. Body je možné sbírat při platbách v České republice i po celém světě v místech, která akceptují karty MasterCard. S novou Tesco kreditní kartou mohou zákazníci ušetřit za své nákupy i několik tisíc ročně a ještě získat značné bonusy.
"Hledisko jednoduchosti a rychlosti vyřízení platby při nákupu dnes hraje u řady lidí důležitou roli. Využívají proto možnosti nakupování prostřednictvím kreditní karty i při běžných každodenních nákupech v hypermarketech. GE Money Multiservis neustále monitoruje potřeby svých klientů, a proto jsme se nyní rozhodli společně s naším partnerem Tesco vydat mimořádnou co-brandovou kartu, která bude svého držitele za platbu odměňovat," vysvětluje Jarmila Kowolowská produktová manažerka, GE Money Multiservis.
O první karty budou moci zákazníci požádat již v průběhu druhé poloviny září, a to u příležitosti otevření zrekonstruovaného obchodního domu My Národní. Lucie Hadaričová, manažerka finančních služeb Tesco, dodává: "Chceme zákazníkům nabídnout pohodlný a výhodný nákup a co nejširší nabídku služeb. Proto jsme naše portfolio pod značkou Tesco Finanční služby rozšířili o kreditní kartu. Zákazníci tak mohou využívat výhody hned několika finančních produktů najednou." Tesco ve spolupráci s GE Money Multiservis poskytuje pod značkou Tesco Finanční služby ještě spotřebitelské úvěry a osobní půjčku. O Tesco kreditní kartu budou moci zákazníci požádat postupně během října a listopadu v hypermarketech Tesco a obchodních domech Tesco a My na stánku Tesco Finančních služeb.
Pokud jde o Tesco kreditní kartu, klient má na ní k dispozici peníze maximálně do výše dohodnutého kreditního limitu. Za každou korunu zaplacenou touto kartou v obchodech, kde akceptují platební karty MasterCard, získá klient jeden bod. Za korunu utracenou v obchodech Tesco mu pak budou připsány body dva. Každých nasbíraných 100 bodů má hodnotu 1 Kč. Pokud tedy zákazník nakoupí v Tesco například za 1000 Kč, získá slevu 20 Kč na další nákup. Kreditní karta Tesco je v podstatě jakousi formou věrnostního programu s možností získání bodů za veškeré nákupy placené touto kreditní kartou u obchodníků a poté nabízí směnitelnost bodů za zboží.
"Kreditní karta Tesco je primárně určena lidem, kteří v síti Tesco nakupují pravidelně a chtějí mít své nákupy ještě výhodnější díky tomuto novému věrnostnímu programu. Navíc mohou využít i bezúročného období až 50 dní stejně jako u ostatních kreditních karet," prozrazuje Jarmila Kowolowská z GE Money Multiservis.
Výhody Tesco kreditní karty
Odměna za každou platbu kartou ve všech obchodech, které akceptují karty MasterCard
Levnější nakupování
Žádné měsíční poplatky a žádný roční poplatek v prvním roce
Mezinárodní platnost (široká síť obchodů a bankomatů doma i v zahraničí akceptujících karty
s logem MasterCard)
Možnost nakupování i placení na internetu
Bezúročné období až 50 dní (opakuje se každý měsíc a nevztahuje se na výběry z bankomatu a Cash Back (výběr hotovosti na pokladně u obchodníka)
Flexibilní splácení (půjčené peníze je možné rozložit do více splátek, klient si sám zvolí, kolik
každý měsíc splatí.)
Úrazové pojištění zdarma (díky této službě jsou klienti pojištěni 24 hodin denně po celém světě pro případ trvalých následků úrazu a pro případ smrti úrazem)

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.