« Zpět

Diners Club Czech získal DCI Commercial Products Award 2007

| 27. června 2008 - 10:50 | Zprávy | Karty

Diners Club Czech uspěl v hodnocení jednotlivých zastoupení Diners Club International (DCI) a získal ocenění v kategorii firemních produktů za rok 2007.

Diners Club Czech uspěl v hodnocení jednotlivých zastoupení Diners Club International (DCI) a získal ocenění v kategorii firemních produktů za rok 2007. Získání ocenění Best Corporate Performance s naznačuje, že české zastoupení společnosti Diners Club si vede velmi dobře nejen ve srovnání s ostatními franšízami DCI, ale také ve srovnání s konkurencí ostatních značek.

"Firemní klientela v současnosti představuje zhruba 40 % našich držitelů a zejména na mezinárodním poli je v této oblasti obrovská konkurence. Proto je pro nás ocenění v této kategorii tak významné a máme z něj všichni velkou radost," říká Ing. Eva Kárníková, MBA, generální ředitelka Diners Club Czech.

DCI Commercial Products Award je ocenění udělované každoročně tomu zastoupení, které dosahuje nejlepších výsledků jak z hlediska celkového počtu vydaných firemních karet a jimi realizovaného objemu transakcí, tak z hlediska objemu transakcí realizovaných prostřednictvím deponovaných účtů. Dalším kritériem je i meziroční nárůst v jednotlivých kategoriích.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.