« Zpět

Další obchodníci nabízí spotřebitelům slevy

| 2. dubna 2009 - 11:17 | Zprávy | Karty

Od 1. dubna 2009 přibylo do věrnostního programu Cetelem Klubu dalších pět nových obchodních partnerů. Pro všechny držitele kreditních karet vydávaných společností Cetelem se tak rozšiřuje síť spolupracujících firem, u kterých mohou uplatnit slevy až do výše 33 %.


"V poslední době registrujeme stále větší zájem klientů o klubové výhody spojené s využíváním kreditních karet, a proto pro ně neustále rozšiřujeme síť obchodních partnerů a také nabídku sortimentu," uvedla Ing. Gabriela Pithartová, ředitelka Správy marketingu a komunikace. Cetelem klub v současnosti čítá téměř 30 partnerů z nejrůznějších oblastí. Klienti mohou využívat například atraktivní slevy u cestovních kanceláří, půjčovny osobních vozidel, při nákupu oken a dveří či návštěvách multikina. S výraznou úsporou mohou pořídit vybavení pro outdoorové aktivity nebo vyrazit za kulturou.
U nových obchodních partnerů mohou klienti využít mnoho atraktivních nabídek. Čeká na ně 10% sleva u Cestovní kanceláře Alexandria, jež patří mezi největší touroperátory na Bulharsko nebo sleva 12 % na zájezdy od CK Autoturist. V prodejnách Klenoty Aurum lze získat až 10% slevu na vybraný sortiment šperků a hodinek a na internetových stránkách www.svet-her.cz je možné pořídit společenské hry, hlavolamy či puzzle se slevou 5 %. Provozovatel internetových obchodů, společnost Vivantis, nabízí 10% slevu ve svých e-shopech (www.parfemy.cz, www.krasa.cz, www.hodinky.cz, www.prozdravi.cz).
Mimo výhod Cetelem klubu nabízí kreditní karty vydávané společností Cetelem také finanční odměny za platby kartou v obchodech a na internetu. Výše odměny závisí na celkové měsíční částce uhrazené kartou. Klient se nemusí nikde registrovat, ani nikde o odměnu žádat. Jednotlivé platební transakce se započítávají automaticky a ke konci každého měsíce lze získat finanční prémii ve výši až 150 Kč.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.