« Zpět

Citibank a Metropole Zličín se spojily, uvádějí novou kreditní kartu

| 14. října 2011 - 10:33 | Zprávy | Karty

V nákupním centru Metropole Zličín od 1. října funguje kreditní karta Citi Life Metropole. Její držitelé díky ní mohou získat odměnu dvě procenta z hodnoty každého nákupu. Pokud rádi za své nákupy získáváte výhody, pořiďte si novou bezkontaktní kreditní kartu Citi Life Metropole. 

V nákupním centru Metropole Zličín od 1. října funguje kreditní karta Citi Life Metropole. Její držitelé díky ní mohou získat odměnu dvě procenta z hodnoty každého nákupu. Pokud rádi za své nákupy získáváte výhody, pořiďte si novou bezkontaktní kreditní kartu Citi Life Metropole. Tu s prvním říjnem uvedly na český trh obchodní centrum Metropole Zličín a Citibank. „Jedná se o historicky první spolupráci tohoto typu v České republice,“ uvedla Jana Češková, marketingová manažerka Metropole Zličín.
Jak taková karta funguje?
Držitelé kreditní karty Citi Life Metropole mohou získat odměnu dvě procenta z hodnoty každého nákupu (a to nejen ve zličínském nákupním středisku), a měsíčně si tak na Citi Life Prémiový účet připsat až 2 tisíce korun ve formě Citi Life Prémií.
Poukázku můžete využít sami nebo ji dát blízkým k Vánocům.
Citi Life Prémie mohou být následně čerpány formou poukazů v hodnotě buď 500, nebo tisíc korun. Zákazník za ně může nakoupit ve všech obchodech a restauracích v pražském nákupním centru Metropole Zličín.
Nakupovat může nejen přímo držitel speciální kreditní karty, ale i někdo jiný. Poukázkou tak můžete udělat radost například někomu ze svých blízkých. „Věříme, že klienti ocení možnost věnovat poukázku někomu blízkému ať již v období Vánoc, nebo hledají-li vhodný dárek například k narozeninám,“ říká Katarína Turnová, produktová manažerka kreditních karet v Citibank. Druhou možností, jak Citi Life Prémie využít, je úhrada poplatku za roční vedení Citi kreditní karty.
Díky věrnostnímu klubu Citi Club nakupujete se slevou.
Kromě toho mohou držitelé kreditní karty Citi Life Metropole získat až pětadvacetiprocentní slevu na zboží a služby zakoupené u partnerů v rámci věrnostního programu Citi Club.
Slevy v rámci programu Citi Club se odečítají přímo z celkové částky, kterou pak na pokladně zaplatíte. Ve věrnostním programu Citi Club je téměř dvě stě různých obchodníků a poskytovatelů služeb. Slevu tak můžete uplatnit v mnoha restauracích, u prodejců nábytku, sportovních potřeb či oblečení známých značek, ale i při návštěvě fitness centra nebo při nákupu dovolené.
„V Metropoli Zličín je nyní sedm obchodníků, kteří jsou partnery programu Citi Club a u nichž držitelé Citi kreditních karet získají slevu deset procent na nákup zboží či služeb,“ říká George Denisenko ze Citibank.
„Věříme, že se naše spolupráce se Citibank promítne i do výše návštěvnosti centra a nárůstu obratů našich nájemců,“ dodává na závěr Jana Češková,marketingová manažerka Metropole Zličín.

***

FAKTA City Life Metropole Slevu deset procent z nákupu v rámci programu Citi Club je možné využívat v Metropoli Zličín v obchodech Apanage, Blažek, Delmas, Stones, Eiffel Optic, Mania a Top Time. Stačí, když svůj nákup zaplatíte Citi kreditní kartou. Stejně jako všechny ostatní Citi kreditní karty nabízí i nová kreditní karta Citi Life Metropole bezúročné období až 55 dní nebo možnost zvolit si svůj vlastní PIN zdarma. K hlavní Citi kreditní kartě mohou být zdarma vydány až čtyři dodatkové karty, s nimiž lze také získávat odměnu dvě procenta z hodnoty každého nákupu. Více informací o kreditní kartě Citi Life Metropole získáte na adrese www.citikarta.cz či u obchodních zástupců Citibank v Metropoli Zličín.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.