« Zpět

České aerolinie a Citi rozšiřují svou spolupráci

| 15. listopadu 2010 - 11:12 | Zprávy | Karty

Společnost Citibank podepsala s Českými aeroliniemi smlouvu o strategické spolupráci v oblasti co-brandovaných karet, vydávaných v rámci věrnostního programu Českých aerolinií OK Plus na českém trhu. Ze spolupráce Citi a Českých aerolinií profitují především klienti obou společností, kteří mohou využít celé řady výhod.

Společnost Citibank podepsala s Českými aeroliniemi smlouvu o strategické spolupráci v oblasti co-brandovaných karet, vydávaných v rámci věrnostního programu Českých aerolinií OK Plus na českém trhu. Ze spolupráce Citi a Českých aerolinií profitují především klienti obou společností, kteří mohou využít celé řady výhod.
Mezi ně patří například vstupní bonus až 20 000 mil do věrnostního programu OK Plus Českých aerolinií, pokud platby či výběry hotovosti z bankomatu kreditní kartou Citi ČSA dosáhnou během prvního měsíce od vydání karty výše alespoň 5 000 Kč. Pro využití 20 000 mil si členové věrnostního programu mohou zvolit například zpáteční bonusovou letenku do některé z evropských destinací, jako jsou například Brusel, Řím, Kodaň, Helsinky, Curych a další.
Zákazníci mohou míle na svůj účet OK Plus získat především pravidelným využíváním své Citi ČSA kreditní karty. Za každou platbu a výběr z bankomatu v České republice i v zahraničí obdrží určitý počet mil, které se jim nově budou navíc automaticky počítat do jejich nároku na získání Stříbrné, Zlaté nebo Platinové karty OK Plus věrnostního programu Českých aerolinií. Další novinkou platnou od 1. listopadu 2010 je pro majitele kreditní karty Citi ČSA MasterCard World možnost přepravit zdarma jeden golfový bag o váze 23 Kg, a to na všech letech operovaných Českými aeroliniemi.
„Velmi si vážíme toho, že se nám s naším dlouholetým a tradičním partnerem podařilo dosáhnout strategické spolupráce, a to navíc v atraktivní a vysoce konkurenční oblasti co-brandovaných karet. Věříme, že z našeho partnerství s Českými aeroliniemi budou profitovat zejména naši klienti, kterým se tak opětovně rozšířilo portfolio zajímavých bonusů spojených s platbami kreditní kartou,“ říká Bhaskar Katta, ředitel Consumer Bank Citibank Česká republika.
„Toto strategické partnerství je zcela logickým vyústěním dlouhodobé spolupráce obou našich společností a my jsme rádi, že jsme se na českém trhu mohli spojit s takto silným subjektem, jakým Citi, největší vydavatel kreditních karet na světě, bez pochyby je,“ říká Jiří Marek, výkonný ředitel sekce Obchod Českých aerolinií.
Prohloubení spolupráce přichází krátce poté, co České aerolinie a Citi v srpnu společně uvedly na trh kreditní kartu Citi ČSA MasterCard World a zároveň představily historicky první letadlo Českých aerolinií s komerčním vizuálem v podobě této karty.
Výhody a vlastnosti Citi ČSA kreditní karty
Hlavní výhody:
- vstupní bonus až 20 000 mil do programu OK Plus Českých aerolinií
- 10.000 mil za první transakci provedenou kartou
- 10.000 mil za 15 000 Kč utracených kartou během prvního měsíce od vydání karty
- výroční bonus 5 000 mil za aktivní používání karty (minimální průměrný měsíční obrat 15 000 Kč)
- 4 míle za každých 100 Kč zaplacených kartou nebo vybraných z bankomatu. Tyto míle jsou navíc nově započítávány jako statusové míle, tj. do nároku pro získání Stříbrné, Zlaté nebo Platinové karty OK Plus (nejvýše 15 000 mil za kalendářní rok)
- až 25% sleva u vybraných partnerů v rámci programu Citi Club – více na www.citikarta.cz
- slevy u partnerů programu MasterCard Elite a MasterCard World

Pro bezpečí a pohodlí:
- nadstandardní rodinné cestovní pojištění s pojistným krytím léčebných výloh 3 000 000 Kč ke kartě zdarma
- concierge services ke kartě zdarma
- bezplatná přeprava jednoho kusu golfové výstroje (vak s golfovými holemi a jeden pár bot) na linkách operovaných Českými aeroliniemi.
- zdarma okamžitá blokace a vydání nové karty po nahlášení ztráty či krádeže
- nepřetržitý monitoring podezřelých transakcí

Základní vlastnosti:
- kreditní karta
- minimální splátka 3,2%, min. 200 Kč
- bezúročné období až 55 dní
- bez nutnosti zakládání běžného účtu v Citibank
- mezinárodní platební karta – můžete platit u obchodníků v České republice, v zahraničí i na internetu
- či vybírat z bankomatů

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.