« Zpět

bene+ přináší klientům další odměny u nových partnerů

| 29. srpna 2008 - 10:22 | Zprávy | Karty

GrandOptical a internetový obchod 123shop.cz rozšíří od 1. září řady partnerů věrnostního programu kreditní karty bene+. GrandOptical nabídne 5 % zpět z každého nákupu kartou bene+, online prodejce 123.shop.cz 2% odměnu. S akčními výhodami přicházejí i stávající partneři. Agip zvyšuje odměny o víkendech, Lifestyle Sports láká na zájezd do Dublinu.

GrandOptical a internetový obchod 123shop.cz rozšíří od 1. září řady partnerů věrnostního programu kreditní karty bene+. GrandOptical nabídne 5 % zpět z každého nákupu kartou bene+, online prodejce 123.shop.cz 2% odměnu. S akčními výhodami přicházejí i stávající partneři. Agip zvyšuje odměny o víkendech, Lifestyle Sports láká na zájezd do Dublinu.

„Naším zájmem je nabídnout majitelům karet bene+ co nejširší spektrum partnerů, u nichž lze získat několikaprocentní odměny. Proto jsem rád, že v rámci věrnostního programu získají nyní majitelé karet bene+ 5% odměnu za své nákupy v GrandOptical a 2% odměnu při online nákupech přes 123shop.cz. Kromě toho získávají samozřejmě držitelé bene+ zpět jedno procento utracených peněz z každého nákupu“ komentuje Charlie Coode, předseda představenstva a generální ředitel společnosti GE Money Multiservis, a dodává: „Za necelé tři měsíce od uvedení bene+ na trh, jsme vydali desetitisíce těchto karet a zájem o ně neustále roste. To jasně potvrzuje skutečnost, že lidé chtějí být odměňováni za každé použití karty a zároveň chtějí peníze získané zpět použít podle svých potřeb.“

Akční nabídky ostatních partnerů bene+

Stávající odměny pro držitele bene+ se rozhodly navýšit společnosti Agip a Lifestyle Sports. Během víkendů v období od 1. září do konce roku poskytne Agip odměnu za jakýkoliv nákup, tankování či služby ve výši 4 % zpět oproti běžným 3 %. O víkendech tak s bene+ řidiči získají o 1 % více než v pracovních dnech.

Ti, kdo v průběhu měsíců září a října nakoupí prostřednictvím karty bene+ v prodejnách společnosti Lifestyle Sports zboží v hodnotě přes 3 000 korun, mají možnost vyhrát zájezd pro dva za vánočními nákupy do Dublinu.

bene+

S novou kreditní kartou bene+ její majitel při každém nákupu získá minimálně 1 % z hodnoty transakce zpět. V síti partnerů se odměny pohybují až do výše 10 %. Za každý nákup tak majitel bene+ obdrží odměnu v podobě vrácených peněz. Ty potom může použít podle svých představ. bene+ tak přináší maximální flexibilitu, protože své majitele neomezuje ve výběru míst nákupu a dává jim možnost získanou odměnu libovolně využít. Kartou bene+ lze navíc platit všude v České republice, ale i v zahraničí či při nákupu přes internet.

V současné době má věrnostní progam bene+ tyto partnery: Agip, Datart, Cinestar, Village Cinemas, LifeStyle Sports, NeoLuxor, GrandOptical a 123.shop.cz. Partnerská síť se bude i nadále rozrůstat.

Kreditní karta bene+ nabízí kromě odměn za každý nákup také standardní výhody kreditních karet, jako například až 50 denní bezúročné období. S kartou nejsou spojeny žádné měsíční poplatky, navíc je v prvním roce karta poskytována zdarma. V dalších letech stojí její roční vedení 499 korun. Kartu lze získat z pohodlí domova, bez nutnosti návštěvy pobočky. Stačí požádat telefonicky na zelené lince 800 13 11 11 nebo prostřednictvím webových stránek www.beneplus.cz. GE Money se následně postará o doručení veškeré potřebné dokumentace.

Více informací o programu bene+, jeho partnerech i probíhajících mimořádných akcí naleznete na www.beneplus.cz

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.