« Zpět

ING Bank pokračuje dál pod stejnou značkou

| 20. března 2015 - 10:33 | Zprávy

V posledních dnech jste mohli zaznamenat marketingové aktivity ING Životní pojišťovny a ING Penzijní společnosti v souvislosti se změnou jejich značky a jména na NN, ke kterým dojde 23. března 2015. Důvodem je dlouhodobě připravované oddělení pojišťovacích aktivit od ING Group.

ING Bank se tyto změny netýkají a pro její klienty se nic nemění. Banka bude dále působit jak v České republice, tak i na zahraničních trzích pod stejnou značkou. I nadále bude svým klientům v České republice poskytovat bankovní služby v oblasti retailového i korporátního bankovnictví.

Historie ING Bank v České republice sahá do roku 1992. Její prioritou v oblasti drobných klientů zůstává i do budoucna nabízet jednoduchá, dostupná a bezpečná řešení pro správu jejich úspor a investic. Rovněž tak bude ING Bank nadále poskytovat služby korporátního bankovnictví, ve kterém si v průběhu let vybudovala silnou pozici a svou komplexní nabídkou bankovních produktů a služeb uspokojuje všechny bankovní potřeby společností, korporací i finančních institucí.

 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.