« Zpět

I váš vůz si zaslouží havarijní pojištění

| 30. března 2009 - 12:05 | Zprávy

Havarijní pojištění slouží k ochraně vozidla před škodami způsobenými živly, zloději, vandaly nebo po dopravních nehodách. Ačkoliv nejde o povinné pojištění, je rozumné havarijní pojištění uzavřít. S pojištěním Pohoda, které nabízí Česká pojišťovna, vyřídí majitel vozu i po těchto nepříjemných situacích odtah, opravu a registraci pojistné události opravdu v pohodě.


Spolehněte se na asistenční služby
Při sjednání havarijního pojištění v jakékoli variantě získává totiž automaticky zdarma asistenční službu POHODA Klasik pro případ havárie, živelní události a odcizení. Pokud si v jedné smlouvě sjedná zároveň havarijní pojištění v jakékoli variantě a pojištění odpovědnosti za škody způsobené provozem vozidla – Sdružené pojištění vozidla, získává automaticky zdarma asistenční službu POHODA Speciál, která je i pro případ poruchy. Havarijní pojištění automaticky obsahuje pojištění trvalých následků úrazu nebo smrti úrazem dopravovaných osob.
Vybere si každý
Havarijní pojištění můžete uzavřít v jedné ze tří variant, které se liší rozsahem pojištěných rizik. Nejširší je all risk, která kryje všechna rizika. Majitel vozu si však může vybrat také z variant „Havárie a živel“ nebo „Odcizení a živel“. Volitelná je i spoluúčast – u všech variant havarijního pojištění si klient může zvolit právě takovou spoluúčast, jaká mu nejlépe vyhovuje, a to od 1 %, minimálně 1000 Kč do 30 %, minimálně 30 000 Kč.
Starší vůz levněji
Výše pojistného se odvíjí od obecné ceny vozidla k datu vstupu do pojištění. To znamená, že za starší vůz jeho majitel zaplatí nižší pojistné.
Pro slevy a bonusy
Pokud řidič jezdí bez nehod, získá každý rok 5% bonus z pojistného, který může dosáhnout až 50 %. Bonus přebírá Česká pojišťovna i od jiných pojišťoven. Majitelé nadstandardně zabezpečených vozů proti odcizení mohou také získat až 30% slevu na pojistném. A pokud si v jedné smlouvě sjedná motorista zároveň havarijní pojištění v jakékoli variantě a pojištění odpovědnosti za škody způsobené provozem vozidla, získává 5% slevu z havarijního pojištění.
Kompletní ochrana
Česká pojišťovna nabízí širokou škálu připojištění – čelního skla, úrazu přepravovaných osob, zavazadel a věcí osobní potřeby, půjčovného během opravy vozidla, rozšířených asistenčních služeb…
Havarijní pojištění je možné uzavřít na kterékoliv přepážce České pojišťovny nebo on-line prostřednictvím internetu, a to ještě s 10% slevou.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.