« Zpět

Wüstenrot hypoteční banka hlásí nárůst hypoték o 25 % - Úrokové sazby snižuje od 1. srpna až o 1 procentní bod

| 30. července 2010 - 9:42 | Zprávy | Hypotéky

Za prvních šest měsíců letošního roku poskytla Wüstenrot hypoteční banka o 25 % více hypoték než v loňském prvním pololetí. Aktiva banky překročila koncem června 10 miliard korun. Navíc opět snižuje úrokové sazby. První pololetí roku 2010 uzavřela hypoteční banka Wüstenrot s velmi dobrými výsledky.


Celkem poskytla 1262 úvěrů v objemu téměř 1,6 miliardy korun a vykázala tak 25% meziroční růst v počtu a 14 % nárůst v objemu úvěrů. Ve srovnání s loňským rokem se zvýšil nejen počet a objem úvěrů poskytnutých na pořízení bydlení, ale i na refinancování úvěrů. Právě na tento účel nabízí Wüstenrot speciální hypotéku REFIN, vyznačující se vyřízením žádosti zdarma a dalšími zvýhodněnými podmínkami, např. úrokovou sazbou sníženou o 0,2 p.b.
Vyberte si hypotéku on-line zde
Pozitivní obchodní výsledek se promítl do nárůstu bilanční částky, která koncem června překročila 10 miliard korun i do čistého zisku vytvořeného ve výši 23,8 milionu korun.
Wüstenrot dále snižuje úrokové sazby
S platností od 1. srpna Wüstenrot velmi významně snižuje úrokové sazby. Hypotéku Wüstenrot do 85 % LTV může klient získat s jednoletou úrokovou sazbou už 3,99 %. p.a., tedy o 0,6 p.b. levněji než dosud.
U produktu Spoříme s hypotékou, který je kombinací hypotéky a stavebního spoření, klesly úrokové sazby až o 0,53 p.b.. O celý 1 p.b. snížil Wüstenrot pětiletou úrokovou sazbu neúčelové Flexibilní hypotéky, která je klienty často využívána na konsolidaci půjček.
Bonitním klientům, kteří žádají o hypotéku ve výši nad 1,5 milionu korun do 70 % zástavní hodnoty nabízí banka zvýhodněné EXTRA úrokové sazby s tří a pětiletou fixací.
Hypotéky zdarma
Hypotéku Wüstenrot na vlastní bydlení do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti vyřizuje banka stále zdarma, klient tak na poplatku ušetří až 25 000 korun. Žádný poplatek neplatí klient Wüstenrotu ani za poskytnutí hypotéky REFIN.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.