« Zpět

UniCredit Bank výrazně snížila hypoteční sazbu u roční fixace

| 2. února 2012 - 12:22 | Zprávy | Hypotéky

UniCredit Bank pokračuje v atraktivní nabídce výhodných hypotečních úvěrů s fixní úrokovou sazbou. Od začátku února snížila sazbu u Hypotečního úvěru Individual s roční fixací o 0,36 procentního bodu a poprvé v historii se tak dostala pod hranici tří procent.

UniCredit Bank pokračuje v atraktivní nabídce výhodných hypotečních úvěrů s fixní úrokovou sazbou. Od začátku února snížila sazbu u Hypotečního úvěru Individual s roční fixací o 0,36 procentního bodu a poprvé v historii se tak dostala pod hranici tří procent. Aktuální úrok od UniCredit Bank je 2,99 % p.a. Vedle toho banka pokračuje v nabídce nejžádanějšího hypotečního úvěru Převratné hypotéky s variabilní úrokovou sazbou začínající na 2,5 % p.a.
„Vývoj úrokových sazeb hypotečních úvěrů odpovídá přístupu České národní banky, která je i nadále ponechává na historických minimech, proto se UniCredit Bank rozhodla reagovat na tento pozitivní vývoj dalším zvýhodněním hypotečních úvěrů“, uvedla Radomíra Papoušková, ředitelka odboru Segment Mass Market.
Banka zároveň snížila jednoletou úrokovou sazbu z 3,62 % p.a. na 3,26 % p.a. u Hypotečního úvěru Flexi, který klientovi umožňuje kdykoli úvěr splatit bez sankčních poplatků za předčasné splacení. Ostatní sazby zůstaly prakticky beze změn.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.