« Zpět

UniCredit Bank prodlužuje nabídku zvýhodnění u hypoték

| 30. září 2009 - 10:58 | Zprávy | Hypotéky

Ti klienti, kteří si k hypotečnímu úvěru pořídí další vybrané produkty banky, mohou získat hypotéku i s úrokem 4,44 procenta. Tato sazba platí v případě roční fixace. UniCredit Bank prodlužuje nabídku zvýhodnění u hypoték. Ti klienti, kteří si k hypotečnímu úvěru pořídí další vybrané produkty banky, mohou získat hypotéku i s úrokem 4,44 procenta. 

Ti klienti, kteří si k hypotečnímu úvěru pořídí další vybrané produkty banky, mohou získat hypotéku i s úrokem 4,44 procenta. Tato sazba platí v případě roční fixace.
UniCredit Bank prodlužuje nabídku zvýhodnění u hypoték. Ti klienti, kteří si k hypotečnímu úvěru pořídí další vybrané produkty banky, mohou získat hypotéku i s úrokem 4,44 procenta. Tato sazba platí v případě roční fixace. Při fixaci na pět let je úročení 4,99 procenta.
Banky se v posledních týdnech se zvýhodněnými nabídkami hypoték pro občany předhánějí, protože se snaží zmírnit letošní propad poskytnutých hypoték způsobený hospodářskou recesí. Podle analytiků je ale přesto obtížné kvůli zpřísnění podmínek hypotéku získat.
Z jiných bank Česká spořitelna nabízí jednoprocentní úrokové zvýhodnění na polovinu hypotéky pro občany. Komerční banka od srpna dočasně zvýhodnila občanům hypotéky s fixací na pět a více let. Raiffeisenbank snížila sazby až o 0,4 procentního bodu. Lepší podmínky od podzimu nabízejí i GE Money Bank, Hypoteční banka u hypotéky po webu nebo Wüstenrot hypoteční banka.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.