« Zpět

UniCredit Bank od října dále snižuje a sjednocuje sazby u fixních hypoték na 3,29 %

| 4. října 2011 - 9:47 | Zprávy | Hypotéky

UniCredit Bank od října ještě více zatraktivnila a zjednodušila nabídku hypoték s pevnou (fixní) úrokovou sazbou. Klient, který si vyberu hypotéku s pevnou úrokovou sazbou, získá jednotnou sazbu bez ohledu na délku fixace již od 3,29 % p.a. U hypotečního úvěru s pětiletou fixací tak banka snížila úrokovou sazbu o dalších 0,3 % p.a.

[Tisková zpráva] UniCredit Bank od října ještě více zatraktivnila a zjednodušila nabídku hypoték s pevnou (fixní) úrokovou sazbou. Klient, který si vyberu hypotéku s pevnou úrokovou sazbou, získá jednotnou sazbu bez ohledu na délku fixace již od 3,29 % p.a. U hypotečního úvěru s pětiletou fixací tak banka snížila úrokovou sazbu o dalších 0,3 % p.a.
Podmínkou pro získání této jedinečné nabídky je využití dalších služeb banky – konta, kreditní karty a uzavření životního pojištění.
„UniCredit Bank opět připravila od začátku října velmi atraktivní nabídku hypotečních úvěrů. V situaci, kdy výhledově v průběhu příštího roku, lze očekávat postupný nárůst sazeb, je současná volba fixace úrokové sazby například na pět let ve výši 3,29 % více než výhodnou příležitostí k investici do vlastního bydlení,“ uvedla ředitelka odboru Segmentu masových klientů UniCredit Bank paní Radomíra Papoušková.
Kromě aktuálního snížení úrokové sazby u fixních hypotečních úvěrů nabízí UniCredit Bank již půl roku Převratnou hypotéku s historicky nejnižším úrokem v ČR od pouhých 2,5 % p.a. UniCredit Bank uvedla Převratnou hypotéku s variabilní úrokovou sazbou na český trh v dubnu 2010 a prakticky ihned se díky nízké úrokové sazbě stala mimořádně úspěšným produktem retailového bankovnictví, který získal řadu ocenění ve finančních anketách. V současné době má Převratná hypotéka významný podíl na celkovém objemu nových hypoték v UniCredit Bank.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.