« Zpět

S hypotékou bez poplatku ušetří klienti Poštovní spořitelny až 25 tisíc korun

| 11. února 2008 - 10:36 | Zprávy | Hypotéky

Až do konce března nabízí Poštovní spořitelna klientům vyřízení hypotéky bez poplatku. Zájemci tak mohou ušetřit až 25 tisíc korun. Benefitem je v tomto směru i široká dostupnost ? hypotéku lze nyní vyřídit na větších poštách i ve všech Finančních centrech PS.

Hypoteční úvěr Poštovní spořitelny je nabízen bez poplatku za zpracování hypotečního úvěru a to při fixaci úrokové sazby na 5 a více let. ?Kampaní chceme oslovit lidi v co nejširším měřítku. S hypotékou zamíříme alespoň na pár dnů na každou větší poštu i každé Finanční centrum, celkem na více než 1500 obchodních místech,? upřesňuje rozsah kampaně Libor Svoboda, produktový manažer Poštovní spořitelny.

V nabídce půjček sloužících k financování vlastního bydlení je kromě hypotečních úvěrů i Úvěr na bydlení, Spotřebitelský úvěr na bydlení je dostupný na všech větších poštách a finančních centrech a je vhodný pro ty, kteří hledají snadno dostupný úvěr bez ručení nemovitostí s nízkou úrokovou sazbou k pokrytí nákladů spojených s bydlením. ?Díky úrokové sazbě od 5,5 % p.a. (RPSN od 6 %) jednoznačně konkuruje jiným nabídkám na řešení pořízení či rekonstrukce bydlení,? dodává Svoboda. Úvěr na bydlení lze poskytnout minimálně ve výši 20 000,- Kč, maximálně do 750 000,-Kč, a to až na 10 let.

?Lidé o hypotéce uvažují stále častěji a kladou čím dál větší požadavky na podmínky uzavření hypotečního úvěru. Neustále proto zvyšujeme variabilitu hypoték a úvěrů na bydlení a dbáme na to, aby byly pro klienty co nejdostupnější,? uzavírá Svoboda. Poštovní spořitelna v současné době nabízí pět typů hypotečních úvěrů a Spotřebitelský úvěr na bydlení, ke kterému je navíc možné sjednat základní nebo rozšířené pojištění. Pojištění zajistí klientovi splácení úvěru i v nepředpokládaných životních situacích (plná invalidita, úmrtí, pracovní neschopnost či ztráta zaměstnání).

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.