« Zpět

NOVINKY

| 29. září 2008 - 10:22 | Zprávy | Hypotéky

GE Money Bank předběžně schválí hypotéku online do 5 minut. Zájemce zadá údaje o sobě, svých příjmech, výdajích a parametrech požadované hypotéky na stránkách www.gemoney. cz. Banka během několika minut vyhodnotí schopnost žadatele splácet úvěr a zašle mu až čtyři nabídky hypotečních úvěrů na míru.

GE Money Bank předběžně schválí hypotéku online do 5 minut. Zájemce zadá údaje o sobě, svých příjmech, výdajích a parametrech požadované hypotéky na stránkách www.gemoney. cz. Banka během několika minut vyhodnotí schopnost žadatele splácet úvěr a zašle mu až čtyři nabídky hypotečních úvěrů na míru. Zároveň ho informuje o seznamu dokumentů nezbytných pro konečné schválení hypotéky na obchodním místě. Zákazník tak ušetří čas, který doposud potřeboval pro návštěvu pobočky banky. Žádost podaná online je pro obě strany nezávazná do doby konečného schválení bankou.

ČSOB Pojišťovna nabízí úpravu smlouvy online. Klienti mohou pojistné smlouvy upravovat prostřednictvím internetového rozhraní z domova. Do budoucna se počítá s dalším rozšiřováním elektronických služeb, zejména u životního pojištění Variace. Webová aplikace Účet online shromažďuje všechny smlouvy klienta na jednom místě a umožňuje provádět změny.

AXA pojišťuje motorová vozidla. Její nový produkt umožňuje sjednat povinné ručení, havarijní pojištění, ale i pojištění právní asistence. Cenu povinného ručení AXA určuje podle výkonu motoru vozu, ne podle jeho objemu, jak to bývá u pojišťoven obvyklé. Výše havarijní pojistky se stanovuje na základě ceny automobilu v okamžiku pojištění. Klienti získají slevu na pojištění právní asistence při kombinaci havarijního pojištění i povinného ručení. K pojištění AXA zdarma přidá asistenční služby a balíček věcí potřebných při dopravní nehodě, takzvaný Help Box.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.