« Zpět

mBank snižuje úrokové sazby u hypoték s fixní úrokovou sazbou

| 21. září 2011 - 9:40 | Zprávy | Hypotéky

[Tisková zpráva] S platností od pondělí 19.9.2011 snižuje mBank úročení hypoték. Všechny účelové hypoteční úvěry s fixní úrokovou sazbou jsou dostupné za garantované sazby nižší než 4% p.a. Klienti navíc ušetří díky tomu, že hypotéky od mBank jsou bez poplatku za poskytnutí úvěru a neúčtují se ani poplatky za vedení hypotečního účtu. 

[Tisková zpráva] S platností od pondělí 19.9.2011 snižuje mBank úročení hypoték. Všechny účelové hypoteční úvěry s fixní úrokovou sazbou jsou dostupné za garantované sazby nižší než 4% p.a.
Klienti navíc ušetří díky tomu, že hypotéky od mBank jsou bez poplatku za poskytnutí úvěru a neúčtují se ani poplatky za vedení hypotečního účtu. Tyto poplatky přitom navyšují průměrnou hypotéku se splatností 20 let o několik desítek tisíc korun. Zdarma jsou také mimořádné splátky do výše 20 % jistiny ročně.

„Úrokové sazby jsme snížili u všech účelových hypotečních úvěrů s fixní úrokovou sazbou. Například hypotéku do 50% LTV se životním pojištěním dostane zájemce o úvěr za sazbu 3,33% p.a. U pětiletých fixací pak začínají úrokové sazby na hodnotě 3,59% p.a.,“ komentuje změnu v úrokovém lístku Marek Sabaka, specialista mBank na hypoteční úvěry.

Proces získání hypotéky u mBank je zcela transparentní. Banka u svých hypoték poskytuje garantovanou úrokovou sazbu a klient si tak může na internetových stránkách banky snadno a rychle spočítat výsledné úročení svého hypotečního úvěru.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.